Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abcdefghijklmnop

ankieta

Polecane posty

Gość abcdefghijklmnop

Hej! Piszę referat z socjologii i potrzebuję odpowiedzi na poniższe pytania. Pomożesz mi ? Podaj wiek oraz płeć i na każde stwierdzenie odpowiedz tak lub nie( jeśli występuje u Ciebie to odpowiedź tak, a jeśli nie występuje to odpowiedź nie). Ankieta jest w pełni anonimowa. 1.Bywa, że kupuję coś, nawet gdy mnie na to nie stać. 2.Czuję, że inni byliby przerażeni, gdyby znali moje zwyczaje zakupowe. 3.Jeśli pod koniec miesiąca zostają mi jakieś pieniądze, po prostu muszę je wydać. 4.W maksymalnym stopniu wykorzystuję kredyt na karcie kredytowej. 5.Bywa, że kupuję coś żeby poprawić sobie samopoczucie. 6.Zdarzało mi się wypisywać czek, gdy wiedziałem/am że nie mam na koncie dość pieniędzy na jego pokrycie. 7.Po prostu chce kupować, i nie obchodzi mnie co kupuję. 8.Często kupuję coś tylko dlatego że jest wyprzedaż. 9.Odczuwam niepokój, zdenerwowanie w dni, kiedy nie idę na zakupy. 10.Robienie zakupów jest dobrą zabawą. 11.Bywa że czuję się przygnębiony/a po zakupach. 12.Bywa, że kupuję coś i po powrocie do domu nie jestem pewien/pewna, dlaczego to kupiłem/am. 13.Bywa, że wpadam w szał zakupów i nie mogę przestać. 14.Naprawdę sądzę, że gdybym miał/a więcej pieniędzy, rozwiązałby to większość moich problemów.

kobieta, 24 lata. 1.Bywa, że kupuję coś, nawet gdy mnie na to nie stać. NIE 2.Czuję, że inni byliby przerażeni, gdyby znali moje zwyczaje zakupowe. NIE 3.Jeśli pod koniec miesiąca zostają mi jakieś pieniądze, po prostu muszę je wydać. NIE 4.W maksymalnym stopniu wykorzystuję kredyt na karcie kredytowej. NIE MAM KARTY KREDYTOWEJ :p 5.Bywa, że kupuję coś żeby poprawić sobie samopoczucie. TAK 6.Zdarzało mi się wypisywać czek, gdy wiedziałem/am że nie mam na koncie dość pieniędzy na jego pokrycie. NIE 7.Po prostu chce kupować, i nie obchodzi mnie co kupuję. NIE 8.Często kupuję coś tylko dlatego że jest wyprzedaż. NIE 9.Odczuwam niepokój, zdenerwowanie w dni, kiedy nie idę na zakupy. NIE 10.Robienie zakupów jest dobrą zabawą. NIE. 11.Bywa że czuję się przygnębiony/a po zakupach. NIE 12.Bywa, że kupuję coś i po powrocie do domu nie jestem pewien/pewna, dlaczego to kupiłem/am. NIE 13.Bywa, że wpadam w szał zakupów i nie mogę przestać. NIE 14.Naprawdę sądzę, że gdybym miał/a więcej pieniędzy, rozwiązałby to większość moich problemów. TAK :D

Gość czekam na interpretację
1.Bywa, że kupuję coś, nawet gdy mnie na to nie stać. TAK 2.Czuję, że inni byliby przerażeni, gdyby znali moje zwyczaje zakupowe. NIE 3.Jeśli pod koniec miesiąca zostają mi jakieś pieniądze, po prostu muszę je wydać. NIE 4.W maksymalnym stopniu wykorzystuję kredyt na karcie kredytowej. NIE 5.Bywa, że kupuję coś żeby poprawić sobie samopoczucie.NIE 6.Zdarzało mi się wypisywać czek, gdy wiedziałem/am że nie mam na koncie dość pieniędzy na jego pokrycie. NIE 7.Po prostu chce kupować, i nie obchodzi mnie co kupuję. NIE 8.Często kupuję coś tylko dlatego że jest wyprzedaż. NIE 9.Odczuwam niepokój, zdenerwowanie w dni, kiedy nie idę na zakupy. NIE 10.Robienie zakupów jest dobrą zabawą. TAK 11.Bywa że czuję się przygnębiony/a po zakupach. NIE 12.Bywa, że kupuję coś i po powrocie do domu nie jestem pewien/pewna, dlaczego to kupiłem/am. TAK 13.Bywa, że wpadam w szał zakupów i nie mogę przestać. NIE 14.Naprawdę sądzę, że gdybym miał/a więcej pieniędzy, rozwiązałby to większość moich problemów. NIE

Gość abcdefghijklmnopAQWERFTGHJKL
kobieta 16 1. nie 2. nie 3. nie 4. nie 5. tak 6. nie 7. nie 8. tak 9. nie 10. tak 11. tak 12. nie 13. nie 14. nie

Gość Sama siebie zaskakuję
1.Bywa, że kupuję coś, nawet gdy mnie na to nie stać. Nie 2.Czuję, że inni byliby przerażeni, gdyby znali moje zwyczaje zakupowe. Nie .Jeśli pod koniec miesiąca zostają mi jakieś pieniądze, po prostu muszę je wydać. Nie 4.W maksymalnym stopniu wykorzystuję kredyt na karcie kredytowej. Nie 5.Bywa, że kupuję coś żeby poprawić sobie samopoczucie. Tak 6.Zdarzało mi się wypisywać czek, gdy wiedziałem/am że nie mam na koncie dość pieniędzy na jego pokrycie. Nie 7.Po prostu chce kupować, i nie obchodzi mnie co kupuję. Nie 8.Często kupuję coś tylko dlatego że jest wyprzedaż. Nie 9.Odczuwam niepokój, zdenerwowanie w dni, kiedy nie idę na zakupy. Nie 10.Robienie zakupów jest dobrą zabawą. Tak 11.Bywa że czuję się przygnębiony/a po zakupach. Nie 12.Bywa, że kupuję coś i po powrocie do domu nie jestem pewien/pewna, dlaczego to kupiłem/am. Tak 13.Bywa, że wpadam w szał zakupów i nie mogę przestać. Nie 14.Naprawdę sądzę, że gdybym miał/a więcej pieniędzy, rozwiązałby to większość moich problemów. Tak

Gość Sama siebie zaskakuję
lat 40 kobieta

Gość czekam na interpretację
zapomniałam - kobieta, 42

kobieta, lat 22 1.Bywa, że kupuję coś, nawet gdy mnie na to nie stać. NIE 2.Czuję, że inni byliby przerażeni, gdyby znali moje zwyczaje zakupowe. NIE 3.Jeśli pod koniec miesiąca zostają mi jakieś pieniądze, po prostu muszę je wydać. NIE 4.W maksymalnym stopniu wykorzystuję kredyt na karcie kredytowej. NIE 5.Bywa, że kupuję coś żeby poprawić sobie samopoczucie. TAK 6.Zdarzało mi się wypisywać czek, gdy wiedziałem/am że nie mam na koncie dość pieniędzy na jego pokrycie. NIE 7.Po prostu chce kupować, i nie obchodzi mnie co kupuję. NIE 8.Często kupuję coś tylko dlatego że jest wyprzedaż. TAK 9.Odczuwam niepokój, zdenerwowanie w dni, kiedy nie idę na zakupy. NIE 10.Robienie zakupów jest dobrą zabawą. TAK 11.Bywa że czuję się przygnębiony/a po zakupach. NIE 12.Bywa, że kupuję coś i po powrocie do domu nie jestem pewien/pewna, dlaczego to kupiłem/am. NIE 13.Bywa, że wpadam w szał zakupów i nie mogę przestać. NIE 14.Naprawdę sądzę, że gdybym miał/a więcej pieniędzy, rozwiązałby to większość moich problemów. TAK

Gość pomyśl...
kobieta lat 54 1.Bywa, że kupuję coś, nawet gdy mnie na to nie stać. Nie 2.Czuję, że inni byliby przerażeni, gdyby znali moje zwyczaje zakupowe. Nie 3.Jeśli pod koniec miesiąca zostają mi jakieś pieniądze, po prostu muszę je wydać. Nie 4.W maksymalnym stopniu wykorzystuję kredyt na karcie kredytowej. Nie 5.Bywa, że kupuję coś żeby poprawić sobie samopoczucie. Tak 6.Zdarzało mi się wypisywać czek, gdy wiedziałem/am że nie mam na koncie dość pieniędzy na jego pokrycie. Nie 7.Po prostu chce kupować, i nie obchodzi mnie co kupuję. Nie 8.Często kupuję coś tylko dlatego że jest wyprzedaż. Nie 9.Odczuwam niepokój, zdenerwowanie w dni, kiedy nie idę na zakupy. Nie 10.Robienie zakupów jest dobrą zabawą. Tak 11.Bywa że czuję się przygnębiony/a po zakupach. Tak 12.Bywa, że kupuję coś i po powrocie do domu nie jestem pewien/pewna, dlaczego to kupiłem/am. Tak 13.Bywa, że wpadam w szał zakupów i nie mogę przestać. Nie 14.Naprawdę sądzę, że gdybym miał/a więcej pieniędzy, rozwiązałby to większość moich problemów. Tak

Gość michalo
meżczyzna 25 1. tak 2. tak 3. nie 4. nie 5. tak 6. nie 7. nie 8. tak 9. nie 10. tak 11. tak 12. nie 13. nie 14. nie