Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KudryckaJędzaWOOOOON

Projekt odwołania Kudryckiej, da radę to załatwić :)

Polecane posty

Mam już 1000 podpisów przeciwko tej otłuszczonej jędzy :P Jeszcze zbiorę tego trochę przez wakacje i ogólnie sporo studencin mi to podpisuje bo każdy ma serdecznie dość tego potwora!! Jak nazbieram niemałą sumkę podpisów, to wyślę elegancko do prezydenta i do Tuska - a wtedy nie będą mieć wyboru :P :P

Gość nie beda miec wyboru?
:D alez beda miec wybor: wywalic twoja liste albo ja spalic :P

Pod prokuratora kwalifikują się działania Kudryckiej, jakich się dopuściła jak już :P A że ja nazywam ją "otłuszczoną jędzą" - stwierdzam tylko fakt. To potwór nie człowiek, spójrzcie na jej starą gębą, chodząca nienawiść i zło!! :(

Jakieś uzasadnienie? zrobiła ci coś? a może wypyerdolili cię z uczelni z hukiem i uznałeś, że to przez Kudrycką?:D

No za bardzo tupie tą swoją tłustą nóżką i w ogóle jest komunistycznym żałosnym ZEREM!!! Wprowadziła drugi płatny kierunek aby mieć więcej kasy DLA SIEBIE, bo przecież to oczywiste że ta kasa którą płacą studenci za ten drugi kierunek idzie DO NIEJ!! Sama nawet operacji plastycznej nie zrobi, nie odessa tłuszczu, więc po jakiego czorta jej ta kasa... I takie dno ma być MINISTREM?? Niedoczekanie jej, najwyższa pora zrobić z nią porządek!!!! Bez 2 zdań!!!