Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anapana

wakacje w międzyzdrojach albo międzywodziu/ noclegi

Polecane posty

Gość anapana

Witam serdecznie! Chciałabym w lipcu wyjechać z rodziną na 10 dniowe wakacje nad morzem w ww miejscach. Zastanawiamy się nad międzyzdrojami albo międzywodziem. Jakie noclegi polecacie? Macie MOŻE JAKIEŚ NAMIARY? INTERESUJE MNIE NOCLEG DO OKOŁO 35 ZŁ ZA OSOBĘ. Co powiecie o ośrodku jantar w międzywodziu http://camping-jantar.pl/dojazd.html ? która miejscowość jest spokojniejsza i fajniejsza? dziękuję za pomoc pozdrawiam

Gość blablbalablbalblbalbalablablab
MIĘDZYWODZIE. Uwielbiam. Ja jeżdżę na zatoczną 20. Kwatery prywatne u Pani Smoleń. Wielka wanna w łazience :) Pierwsze wrażenie jak weszłam.. średnie. Ale później się przekonałam i ciągle tam wracam :) SUper :)

A mam pytanie, ile kosztuje doba od osoby w tym Jantarze? Bo nie ma informacji żadnych chyba na ten temat, albo źle spojrzałam.

Gość BARDZO WAŻNE PYTANIE ...
czy będziesz sie z facetem bzykała nad morzem?

Gość maturks4
Jeżeli z dziećmi - tylko Międzywodzie! Spokojniej, ładniejsza plaża, bliżej natury. Międzyzdroje to "kurort" dla nowobogackich snobów

Gość anapana
ktoś się podszył pod mój nick przy pytaniu o plaże nudystów ;P Haha jedzie nas w sumie 7 osób w tym 3 dzieci. A jak tam z noclegiem? ile kosztuje? jeśli chodzi o ten jantar to kosztuje 130zł za cały 4 os domek

Gość anapana
czy w takim domku można pić piwo?

Gość anapana
haha co za debil podszywa się pod mój nick heh

My z mężem jeździmy na początku lipca, płacimy 30 zł za dobę od osoby. Łazienka obok pokoju, ale tylko dla naszego użytku.

Gość anapana
no ok ale w któym miejscu?

No mówię, że zatoczna 20. :)

Gość Marcin1980
my jedzimy do Miedzyzdrojow - i nie uwazam zeby to bylo miejsce dla "nowobogackich snobow" jak to ktos tu okreslil ;p jedzimy z 3letnim synkiem i szukamy noclegow z atrakcjami dla dzieci, zeby w wrazie niepogody dziecko nam sie nie zanudzilo;) obiektow wyszukujemy tutaj http://www.otonoc.pl/noclegi-miedzyzdroje fajne niedrogie noclegi polecam wszytskim

ZDECYDOWANIE MIEDZYWODZIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A CZY AZ TAKA SPOKOJNA MIEJSCOWOSC TO JA BYM NIE POWIEDZIALA

Gość turka88
zdecydowanie polecam jednak MIędzyzdroje, szczególnie z uwagi na aktrakcyjnośc turystyczną i wypoczynkową, zawsze jest co tam robic, ja również wybieram się tam dośc czesto i nawet jeśli pojade gdzie indziej to jade do Międzyzdrojów na wycieczkę :) polecam ten nocleg ładnie i komfortowo no i niedrogo :) http://www.e-wczasy.pl/kwatery,1610

Gość gość
ja szukam tutaj -> http://www.hotelisko.pl - możesz sprawdzić na mapie, możesz ustawić kryteria dodatkowe, przejrzeć opinie innych gości:)

Gość Zuuzia
Hahaha jakie zbiorowisko reklam się zrobiło z tematu. :O Szczególnie to widać po odstępstwach w datach NIE DAJCIE SIĘ NABRAĆ

Gość gość
Zdecydowanie Międzywodzie! Uwielbiam tam jeździć. Jeździmy od 6 lat do Międzywodzia na 2 tygodnie i jeszcze 2 tygodnie spędzamy na urlopie za granicą.

Gość maesta2
Najlepiej wejść na Myroad.pl, znaleźć nocleg i zaplanować sobie wycieczki. Jest tam opis ciekawych miejsc, które warto zobaczyć. Poza tym znajduje się tam też wyszukiwarka restauracji.

Gość amadela
Z tych dwóch miejscowości podanych w temacie, to jednak poleciłabym Międzywodzie. Byłam na urlopie w obu miasteczkach i jednak Międzywodzie mnie bardziej urzekło. Jest znaczniej ciszej i zdecydowanie mniej turystów. Noclegów do wyboru jest dużo, ale ja polecam http://www.miedzywodzie-apartament.eu/o-apartamencie.html Już nie pierwszy raz tam wynajmowałam pokój i zawsze byłam zadowolona.

Gość piotrM
W Międzyzdrojach na uwagę zasługuje apartament Horyzont. www.apartament-miedzyzdroje.pl Oferuje on wiele mieszkań przeznaczonych do wynajmu w atrakcyjnych cenach i charakteryzujących się podwyższonym standardem. Zaprasza szczególnie rodziny z dziećmi.

Gość Mirosław
W Międzyzdrojach, czy gdziekolwiek jedziesz, poleca szukanie noclegu na portalu nocujznami.pl Duży wybór ciekawych noclegów,są tam prywatne domki, jak i hostele oraz pensjonaty. Z rodziną byłem w tym roku na majówce w Rynie i właśnie na nocujznami.pl znaleźliśmy ładny domek nad jeziorem.

Gość Malpek
W Międzywodziu jest mnóstwo tanich noclegów w super warunkach, tak przynajmniej wnioskuje po przejrzeniu stronki nocujznami ;) Zresztą w Międzyzdrojach podobnie. Polecam do nich zajrzeć, bo mają duży wybór i ceny faktycznie niezłe.

Gość gość
Bardzo podobają mi się Międzyzdroje. Byłam tam kilka razy i każdego roku jedziemy tam z mężem chociaż na jeden dzień. Noclegi w Międzyzdrojach zawsze szukam na stronie http://otonoc.pl/noclegi-Mi%EAdzyzdroje mają tam szeroki wybór. Jest w czym wybierać.