Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mam kasy a chce krem

Do jakiej ceny kupujecie krem do twarzy?

Polecane posty

Gość moja opinia.;
do 30 zl tak okolo, ale jak trafie tanszy a dobry to wezme chetnie. Nie patrze na cene, tylko na dzialanie:)

Gość Mój najdroższy kosztuje
prawie 400 złotych, najtańsze kupuje ok 100 złotych, bo kupuje z Lierac, uriage, avene. Ten, który mam najdroższy wart jest swojej ceny.

Gość milimiliii
ja kupuje dużo kremów, ale nie są to kremy jakichś marek z kosmosu podam może jakie kremy mam i za ile, vichy normaderm około 60zł nivea natural beauty około 30 garnier czysta skóra A (super, polecam) około 20? nie pamiętam ziaja oliwkowy 5 zł (ale tylko czasem używam, bo mam cerę mieszaną a on zbyt tłusty) garnier zielony nawilżający (mąz kupił, za jakieś 25zł) mam jeszcze wiele kremów gdzieś na dnie pudełek z kosmetykami rzadko używanymi :/ nie wiem po co a co do problemów z cerą, to niestety mam piegi, mam wypryski czasem, strefa T się błyszczy, reszta twarzy sucha zestaw vichy normaderm, garnier czysta skóra i nivea natural beauty jest dla mojej cery najlepszy

Gość a ja naprawdę polecam
proszę o radę, pytałaś o krem do tłustej cery.. nie jestem kosmetyczką, nie miałam nigdy tłustej cery, raczej mieszaną i wrażliwą. Kremy polecam tylko z własnego doświadczenia, więc ciężko doradzić komuś z innym problemem. Myślę, że ja bym w Twoim wieku stawiała jednak na skuteczne nawilżanie, tak, żeby skóra sama mogła dojsć do ładu. Spróbuj ten krem Physiogel, polecam go naprawdę każdemu, bo nawilża glębiej niż inne kremy. Jeśli masz zaskórniki to chyba najlepszy bedize łagodny enzymatyczny peeling. Czyli złuszczanie i nawilżanie - taka podstawa pielęgnacji dla każdego :). Chyba, że masz inne problemy skórne, a wtedy to już dermatolog a nie forum internetowe. Pozdrawiam i życzę pięknej uśmiechniętej buzi

Gość ziolapolskie1
Ja zioła polskie kremy za kilka złociszy, tzn tak ok 5-6zl. Dla mnie rewelka.

Gość Elliot
Przypomniałam sobie jeszcze o naprawdę super kremie.. krem nagietkowy, firmy oeparol chyba.. dostępny w aptekach.. zawsze jak dostaję od czegoś uczulenia albo podrażnienia sięgam po ten właśnie kremik.. ale polecam najbardziej nawilżający.. do tego jest wiesiołek w tabletkach.. naprawdę polecam.. Już nie raz miałam problemy z kosmetykami.. wcześniej pisałam o AA.. ale od Olay też dostałam uczulenia..:/

Gość Elliot
Źle napisałam... krem wiesiołkowy.. Nagietkowe polecam mleczko Ziaji..

Gość magda.lenka
Kupiłam kiedys krewm Vichy Aqualia Antoix za 80 zł i był kompeltnie nie dla mnie, teraz używam kremu oliwkowego z Marizy za 2 zł i jest rewelacyjny, wiec to wszystko kwestia skóry, trzeba próbować, ale nie zawsze to co drogie jest dla nas odpowiednie, czasem idealny dla nszej cery krem znajdziecie w bardzo rozsadniej cenie:)

ja uwazam ze jesli sie dba o diete tzn nie przesadza ze zjadaniem słodyczy i tłuszczy, pija duzo wody ( z cytryną) i soków (niesłodzonych), chadza regularnie do kosmetyczki to mozna sobie pozwolic na tani zwykły krem nawilzający + maseczki 2xtydzien (koszt maseczki na 2 tyg to 1,50zł np z Ziaji) i wystarczy. Oczywiscie mowa o cerze nieproblematycznej. Jesli chodzi o zabiegi u kosmetyczki to na mnie swietnie działa peeling kawitacyjny. A kremy używam tanie, tym samym cere mam nie gorsza od kolezanek które wydają na kremy nawet 250zl. Uwazam zreszta ze szkoda wydawać pieniądze na drozszy krem jesli buzia jest zanieczyszczona, ma rozszerzone, pozapychane pory itp.

Gość basiaszmn
ja lubie kosmetyki mary kay