Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość *martha*

jak podniecić chłopaka?

Polecane posty

Gość *martha*

pytanie kieruję zarówno do mężczyzn, jak i dziewczyn, które mają trochę większe doświadczenie. nie chodzi mi o seks, petting, pieszczoty oralne, ani tym podobne, bo z moim pierwszym chłopakiem jesteśmy dość krótko i to jeszcze nie ten moment xD np kiedy leżymy na łóżku i mnie masuje po udach, czy trochę dotyka piersi (przez ubranie), a ja nie bardzo wiem, co mogę zrobić żeby i jego pozytywnie zaskoczyć i żeby było mu miło.

Gość szycie rodyczne
podrapać go po karku zrobić masaż pocałowac w jakieś nietypowe miejce- np. w ramię ;)

Gość rfrfrfrfrf
możesz go głaskać po brzuchu tak w miare blisko łona ;d;d na bank sie podnieci

Gość rfrfrfrfrf
możesz też sie o niego ocierać są różne sposoby próbuj

Jeśli ten chłopak jest choć trochę podobny do mnie z czasów młodości to żeby go podniecić możesz: a) podnieść z ziemi książkę; b) upuścić książkę na ziemię; c) zapytać go o godzinę; d) nie pytać go o godzinę; e) zadzwonić do koleżanki; f) zadzwonić do mamy; ... W sumie to nie ma znaczenia co zrobisz - i tak go podniecisz!

Gość manianowak2
Polecam Ci stronkę www.erotyzm-oczami-kobiet.pl tam znajdziesz odpowiedzi na pytanie jak podniecić faceta, a może znajdziesz coś co cie zainspiruje i sama na coś wpadniesz :)

Gość *martha*
dzięki za rady :D

Gość Pomasuj go po klatce (glownie
po sutkach) przez ubranie. Pomasuj go po plecach bardzo nisko (kolo nerek, pupy), po udach (tak jak on ciebie), po brzuchu (tuz kolo pepka i nizej kolo loniakow) poliz mu szyje i okolice uszu, pociągnij lekko za włosy jak będziesz go calowala), powbijaj mu delikatnie paznokcie w plecy, boki przez ubranie, poglaszcz opuszkami palcow jego usta i skore wokol ust. Poprostu sie odprez i zdaj sie nie instynkt. Jesli na prawde cie ten chlopak kreci, to bedziesz wiedziala co robic bez zbytniego zmuszania sie i zastanawiania.

ee laska jak faceta tkniesz to najlepiej doprowadz go do konca inaczej Cie znienawidzi i tyle po nim bedziesz miala a jak Cie na to nie stac to nie próbuj go podniecac w ogole

Gość *martha*
mmm757, on sam prowokuje takie sytuacje, a wie że nic póki co z tego nie będzie. zresztą rozmawialiśmy o tym i powiedział że poczeka.

wypnij pupe, jak jest typowym samcem to podziala :) i koniecznie wtedy miej obcisle spodnie, lub leginsy :)

Gość pokaz mu....
swoją szczotę...

Gość gość
upuść coś na ziemie ale przed tem poluzuj spodnie żeby jak będziesz sie schylała zobaczył tw tyłek lub ubiesz spudniczke bez gaci i spraw żeby to zauważył

Gość gość
Moje życie seksualne polepszyło się odkąd zacząłem dzwonić ze strony http://sextelefon.twojweekend.com i flirtować z paniami które tam pracują. One rzeczywiście potrafią mnie pobudzić.

Gość gość
Za ile? I ile Ty za to dostales?!