Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Księżniczk@

Nie jestem księżniczką;-)

Polecane posty

Gość Księżniczk@

Chciałabym coś przetłumaczyć Panom, którzy są żonaci;-) Wielokrotnie byłam posądzana przez żonatych facetów o "księżniczkowanie" ale nie w tym rzecz! Jeżeli facet jest żonaty to ja automatycznie jestem na dystans! Po prostu w takie układy nie wchodzę, za bardzo szanuję siebie! W moim życiu było wystarczająco dużo cierpienia i nie chcę sobie dokładać dodatkowego! Niektórzy faceci myślą, co ze mną jest nie tak? Może nie jestem atrakcyjny? Może mnie nie lubi? itd. Luz- wszystko z wami jest ok. oprócz tego "małego drobiazgu" jakim jest żona;-) Przyjmijcie do wiadomości proszę, że istnieją jeszcze takie kobiety, które na taki układ nie pójdą!-za żadne pieniądze;-) Mogę faceta nawet bardzo lubić, może mi odpowiadać-chodzi o całokształt-ale jeżeli jest w związku małżeńskim, to dla mnie jest to bariera nie do przeskoczenia!!! Męczyłabym się w takim układzie psychicznie! A to niestety nie na moje zdrowie! Może szkoda, że czasem dwie osoby spotykają się w nieodpowiednim momencie ale cóż życie... Tak więc żonaci Panowie uszanujcie to, że marzeniem wolnej kobiety nie musi być związek z zajętym mężczyzną (żonatym) a wręcz odwrotnie! Piszę o tym, ponieważ już chyba za dużo miałam takich mało przyjemnych sytuacji z żonatymi facetami i naprawdę jest to dla mnie duży dyskomfort! Jeżeli chcecie się związać z wolną kobietą to też musicie być wolni;-) Ci żonaci faceci, którym dałam kosza to się na mnie wręcz śmiertelnie poobrażali!? WHY? Nie rozumiem?! Przecież w obecnych czasach jest tyle kobiet dla których stan cywilny-żonaty absolutnie nic nie znaczy! To by było na tyle z mojej strony i pamiętajcie, że kobiety są bardzo różne! Nie wszystkie są jeszcze tak wykolejone do końca!;-) Pozdrawiam;-)

Gość popieram , ja tez tak miałam
ze zonaci sie mnie czepiali, ze staroswiecka jestem itp ale niby co taki zonaty moze mi zaoferowac? randki gdzies ukradkiem zeby zona sie nie dowiedziała? sory ale ja nie mam 15 lat zeby mnie takie cos bawiło i zebym sie chowała jak kiedys przed rodzicami!!! teraz sama mam męza, był to kawaler, wczesniej miał jedną dziewczyne i wiecie co? jest mi z nim super wiec po kiego czorta mi jakis zafajdany znudzony zyciem zonaty facet???smieszni jestescie!!!!

Gość k**wa
spać przez tą księżniczke nie możesz

Gość Uj5origdee3jjjjl
Popieram autorkę!

Gość jjjjlfedefedededed
A co Ciebie k*rwa obchodzi o której ktoś chodzi spać?! Nie Twój biznes!!!

Gość Spjsrssqjjjjlmono
Powiedz facetowi, że możecie się umówić na randkę, pod warunkiem, że przyjdzie z żoną;-) Na pewno ucieszy go taka propozycja;-);-);-) Ja tak robię i mam spokój;-)

Gość Spjsrssqjjjjlmono
Olej system!

Gość Spjsrssqjjjjlmono
Albo zaproponuj wspólne wakacje, we trójkę, może być miłoB-) hi hi