Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jaclinne_I

on sie mnie chyba wstydzi ;(

Polecane posty

Gość Jaclinne_I

poznałam faceta,spotykamy się już jakiś czas,wydaje mi sie ze cos zaiskrzyło...a przynajmniej wydawało mi się.Wczoraj zabrał mnie na spacer,całował mnie i przytulał jak nikt nie widział,siedzielismy na lawce,jak zrobilo sie ciemno to mnie przytulił,pozniej jak odprowadzal zlapał za reke,wczesniej przy swietle dziennym szedł 3 metry dalej... nie jestem brzydka ale mam za duzo kilogramow ;( on sie mnie normalnie wstydzi

Gość asdffgdgfgh
To daj sobie z nim spokój.

Gość on chce sobie z ciebie
zrobić materac. To częste :D

Niech się bodnie delikatnie mówiąc;-) Skoro nie potrafi to niech spada. Nie warto na takiego marnować życia.

Gość Jaclinne_I
kiedy ja do niego cos czuje...ale jezeli dalej bedzie mnie chowal po ktach zeby nas nikt nie widzial to sobie odpuszcze,nie bede mu czasu marnowala ;(

Gość asdffgdgfgh
A może po prostu porozmawiaj z nim zamiast czekać co będzie.

to jest dziwny jak się wstydzi nie powinien!:o a ile ważysz? Ja mam szczupłejszego chłopaka od siebie:)

Gość pudlik kudlik
a nie przyszło ci do głowy ze faceci nie lubia publicznie sie obnosic z uczuciami lub ze on po prostu uwaza ze to niekulturalne ślimaczyc sie przy wszystkich? z gimnazjum jestes?

Gość Jaclinne_I
jestem na diecie schudlam juz 5 kilo,on jest dosyc konkretnej postury wiec nie widac tak tego...ale przyrko mi,bo odnosze wrazenie ze jest jak jest,...mowi,ze mu zalezy a jakby mogl to by mi worek na lep zalozyl

Gość Jaclinne_I
przy jakich wszystkich...jakie slimaczenie..trzymanie za reke to slimaczenie?bo chyba nie...moze Ty jestes z gimnazjum ;)

no to bardzo ładnie że chudniesz:):) tu jesteś anonimowa i możesz napisać ile ważysz no chyba że się odchudzasz z 55kg to było by głupio jakbyś napisała bo to jest mało:p więc napisy jeśli możesz to może doradzimy:)

Gość Jaclinne_I
170 cm/84 kg

Gość Alien10
No to jakieś 30kg mniej i będzie w sam raz. Nie siedź na forum tylko pora się wziąć za siebie :) Powodzenia!

to aż tak bardzo nie jest źle:) :) skoro się odchudzasz to wygląd się poprawi choć i tak pewnie buzie masz ładna:) powiem Ci tak wnioskuje że od niedawna jesteście parą mężczyźni wstydzą się okazywać uczuć może dopiero wieczorem się ośmielił?:)

Gość Jaclinne_I
caly czas nad tym pracje wiec mam czyste sumienie ;) robię co mogę ;)

Gość przede wszystkim to
Jeśli się odchudzasz to rób to dla siebie, a nie dla faceta. Kiedy zdecydował się na związek z tobą pewnie miałaś już te kilogramy, więc on nie powienien teraz robić problemu. Najlepiej będzie jak z nim omówisz tę kwestię.

Gość Jaclinne_I
no jestesmy z sobą bardzo krotko,nie wiem...on z rozkreceniem sie nie mil nigdy problemow...

Gość Jaclinne_I
chce zejsc do 65 kg,zeby nie popadac w przesadyzm...no niby widziłay gały c brały ale...mimo wysztko,chce sie zmienic dla niego

wiesz co ja się nie przejmuje krytyka innych mam 62kg przy wzroście 161 miałam 5kg więcej ale schudłam a chłopak- ochrzanil mnie że niszcze zdrowie i mu się podoban a poza tym przeszkadza mu że z biustu d zrobiło się c:p cóż nie wszyscy muszą być szczupli:)

Gość Jaclinne_I
mocno chwyciłam go za jaja i zaczął piszczec jak mała dziewczynka . Nie rozumiem dlaczego

Gość eewe
on wył z bólu idiotko .. Jaja to bardzo wrazliwe miejsce

marny podryw:( cóż naprawdę są szczupłe osoby i dobrze są trochę grubsze też dobrze oczywiście bez przesady bo otyłość jest niebezpieczna.....jak to się mówi każda potwora znajdzie swojego:) :) no fajnie że chcesz się podobać ale przy okazji nie trać pogody ducha i uśmiechu z twarzy:) :) :)

Gość Jaclinne_I
ktos sie marnie podszyl ;) nooo musze schudnac,nawet jak kiedys mnie zostawi niech wie co stracil!!

dlaczego zakładasz na początku znajomości że Cię zostawi?:( nie możesz tak pochodzić do życia

Gość Jaclinne_I
bo ja mam pecha..wiecznie

Gość Jaclinne_I
a co ona ma do tego ;)