Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 24Karolina24

sprawa przymusowego obrzezania

Polecane posty

Gość siemak
ze zrobiles to twoja sprawa ale namawianie kogos do tego malo potrzebnego rytualu jest naprawde nie smacze i a nawet glupie

Gość HUUUma
jestem za - facet bez napletka wydaje się schludniejszy... do tego jak jeszcze ogolony mmm....

Gość siemak
juz sie co nie którym rypie w lbach z braku emocji

Gość bardzo znudzony mąż
Ja jestem dozgonnie przywiązany do swojego napletka. Posiadając go można, jeśli ię chce i wie jak, utrzymać większą czystość niż po obrzezaniu. Ten zabieg pochodzi z krajów brudasów, gdzie zawsze były problemy z zachowaniem higieny na przykład z powodu deficytu wody.I nie pozwolę obrzezywać dzieci. Może dla kobiety samotnie zajmującej się wychowywaniem dzieci jest to problem, by nauczyć czystości urologicznej. Jeśli jest ojciec, tak jak ja pilnujący synów, to zadba, by podczas kąpieli dzieciak zawsze ściągnął skórkę i umył fiuta dokładnie żelem do higieny intymnej. Później w dorosłym życiu będzie umiał zachować higienę. I wcale obrzezana pała nie jest ładniejsza od nieobrzezanej. Nie tylko ja tak uważam, ale i moja żona!

Gość ladny mmm
mmm

Gość @mocny
ja uważam że twój penis zdecydowanie stracił na urodzie jest dla mnie po prostu okaleczony, nei mam nic przeciwko jak ktoś chce sobie zrobić ale nigdy bym swojego chłopa nie namawiała, napletki są fajne :) :) dla tych co się denerwuję proponuje szklankę zimnej wody, obrzezanie się nie przyjmie ani w Polsce ani w Europie a idiotkom przytakującym na słowo przymusowe proponuję przymusową eutanazję :)

Gość sjdhjksddshdsdkj
Nie zoabaczyłam 😭

Gość ochotnicza straż ochoy
Ty to cieszysz się że wogóle masz, bo masz sprzet wiekszy od faceta ;) :) -WIELKIE wary

Gość debliki
sadze ze wiekszosc naszym kobiet (polek) jest nie dorobiona..

Gość proszę cię
nie wyrabiaj sobie opinii o nas na podstawie kilku fetyszystek na forum o zerowej renomie :(

Gość Jagodka666
Ale przecież to nie jest tylko opinia kilku kobiet z tego forum o wątpliwej opinii... Z resztą moim zdaniem każdej z nas powinno być dane choć raz posmakować seksu z obrzezanym - wtedy większa liczba z nas mogłaby ocenić. Jak na razie liczba kobiet, które w PL miały okazje wyprobowac obrzezanego jest bardzo mala... Latwo wyciagnac wniosek po tak duzej liczbie opinii pozytywnych z tych, ktore doswiadczyly seksu z obrzezanym, ze praktycznie kazda jest zadowlona.

Gość Jagodka666
czemu w sumie trudno sie dziwic - penis nie smierdzi, lepiej go czuc w pochwie, ladniejszy, bardziej podniecajacy...(...)

Gość sama sie autorko obrzezaj
:o:o nie czytałem dokładnie bo nie warto, jesteś zła kobieta :o w życiu nie dam się zbliżyć z jakimś ostrzem do mojego wacka, NIGDY na samą myśl :o:o:o myć sie trzeba brudasie, że twoje chłopy to syfilysy to nie nasza brocha:o:o jaki horror ja pierdole :(:o reklamujesz to obrzezanie już od dłuższego czasu mój napletek wygląda normalnie a nie jak skarpeta nasiącnieta nie do końca na stope.. i nie mam potrzeby obcinania skóry.. albo podwiązywania jajow.. tzn wasektomia.. sadystki TO WSZYSTKO FEMINISTKI WYMYŚLIŁY BY TORTUROWAĆ MĘŻCZYZN :o:o:o

Gość bardzo znudzony mąż
Jagodka, perdzieliocie sołtysie! Nie wiem dlaczego ma być lepiej go czuć, skoro w czasie wkładania normalnego nieobrzezanego fiuta większość skóry zostaje na zewnątrz i rzołądź jest tak samo nieprzykryta jak u obrzezanego.

Gość hanka z kłosem
A co ty tłumaczysz wariatce? Już samo jej stwierdzenie: "każdej z nas powinno być dane choć raz posmakować seksu z obrzezanym" świadczy o debilizmie (nie wiem, nabytym czy wrodzonym) jagodki. Ja nie mam życzenia "posmakować" obrzezanego i co? Zmusi mnie do seksu z obrzezańcem? A dla fanek obrzezania - obetnijcie sobie powieki. To też tylko kawałek skóry. Włochaty, nieestetyczny i często zasłania oko (zwłaszcza na zdjęciach). I jak wam higienicznie i ślicznie i zdrowo będzie bez tej niepotrzebnej skóry :P

Gość kasica79
dlaczego po niej jedziecie ? ja miałam doczynienia z obrzezanym i w pełni się z nią zgadzam. A Wy skąd wiecie skoro nie próbowałyscie ? a do facetów to szkoda w ogole pisac bo oni wiedzą najlepiej. Chyba ze praktykują oralnie i analnie to mają porówanie

Może jednak tak każdy zajmie się własnym wyglądem? Napeltek nie jest chorobą więc nie powinno być refundowane, są poważniejsze sprawy w naszym Ministerstwie Zdrowia NFZ niż napletki mężczyzn. Powtarzam NAPLETEK NIE JEST CHORBĄ, TZN. JEST ALE ESTETYCZNĄ KOBIET. Macie z tym problem to szukajcie obrzezanych, lub przekonajcie własnych mężczyzn. Pomysł durny!

Gość swesgtfh
dla mnie obrzezane cżłonki są brzydkie, nie chiałabym żeby mój facet tpo sobie zrobił

kasica to, że ktoś woli obrzezane, lub nie to kwestia gustu, i państwo nie powinno się w to wtrącać! wprowadzając o zgrozo przymusowe, lub nawet refundowane zabiegi obrzezania!!! Masz z tym problem załatw to we własnym zakresie. Jak już to powinna być edukacja seksualna obowiązkowa, aby wiedzieć jakie są zagrożenia "upojenia" seksem, oraz jak się zabezpieczać itp.

Gość gość
jedyna ustawa którą warto byłoby poprzeć