Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aqua1987

hm ... ? doswiadczone

Polecane posty

Czesc z mezem narazie nie staramy sie tak na 100% o dzidziusia ale ja byłabym szczesliwa gdyby okazalo sie ze to juz to :) wiec tak ... ostatnia miesiaczke mialam 26 Maja trwala ona krotko, 3-4 dni zawsze tak mam ... no czasami 5 ale to tak ledwo ledwo ... nie pamietam kiedy mialam w kwietniu wiem ze jakos koncem miesiaca ale zapomnialam zapisac .... wydaje mi sie ze wiecej niz 28 dni okolo 30 .... no nie wiem ....nie zabespieczamy sie jedynie stosunek przerywany ... 3 czerwca kochalismy sie i nie zdazyl wyjsc .. troszke zostalo we mnie troszke gdzies indzies... ;) ... 4 czerwca kochalismy sie na maxa wszystko zostalo we mnie to byl 10 dzien cyklu .... 5 czerwca rowniez sie kochalismy ale stosunek przerywany 11 dzien cyklu ....6 czerwiec rowniez przerywany ...... a jesli chodzi o sluz .... 2 czerwca bylam taka mokra niebylo sluzu duzo ale czulam sie poprostu mokra .... 4-5 sluz byl juz jak bezbarwny i bardzo rozciagliwy ... natomiast od wczoraj i dzis widze ze jest juz taki mleczny tez ... czasami sie rozciagnie czasami jest jak papka i co to oznacza ... od wczoraj czuje boj w jajnikach ... nie wiem co to moze oznaczac czy owulacje ? czy moze zaplodnienie ..... jak macie pisac zle komentarze to sobie odpusccie .... pytam wam doswiadczone .... bo ja wczesniej nie obserwowalam az tak swojego ciala ....

jest tu ktos ... wiem ze ciazy nie wywrozycie ale jestemm ciekawa jak to bylo z wami czy moze ktoras z was miala podobnie

Mnie tam jajniki nie bolały , za to wiem że mi i moim znajomym bardzo chciało się pić .to był pierwszy , najwcześniejszy objaw ciąży i wiem to nie tylko po sobie a po śluieto tak nie poznasz. Jedynie to test :) Chociaż nie od razu moze wykryc.Musisz poczekać chwileczke jeszcze ;)

hihi ja miałam od początku ciąży śluz taki jak w czasie dni płodnych czyli mniej więcej taki jak opisujesz ale raczej bardziej przeźroczysty i miałam ból w podbrzuszu taki jak przed okresem ale to niestety nic nie znaczy. a po za tym wszystko mi śmierdziało

Gość zrób test
i będziesz wiedziała

Gość słownik
I kup słownik. Zabezpieczamy. A test? To takie banalne przecież.

Gość ja też mam termin
no wg kalkulatora wychodzi że zakładając cykl 29 dni to szczyt wypada 10.06. Wygląda na to że u ciebie dopiero owulacja się zbliża.