Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zonkaanka

maz mnie wyzywa czy to chamstwo czy choroba?

Polecane posty

Gość zonkaanka

zal mi malzenstwa i dziecka.2 lata po slubie wyzywa od najgorszych szmat z byle powodu a na 2 dzien przeprasza i jest cudowny.moze jest chory bo ja juz tego nie rozumiem i nie mal sil.czy sa tu zony ktore poradzily sobie z takim problemem?

koło agresji 1. agresor szuka zaczepki jest wszystkim zdenerwowany, chce sie wyżyć 2 wyżywa się, znęca się nad ofiarą 3 "miesiąc miodowy" agresor przeprasza, prosi o przebaczenie, ofiara wierzy. 1. agresor szuka zaczepki... i tak w kółko. gośc ma nierówno pod sufitem.

Gość mogę Ci pomóc ......
tak ja sie z takim rozwiodłam po 12 latach. ;)

Może do psychiatry z nim? Taka niekontrolowana agresja może się przerodzić w czyny, znałam bardzo agresywną osobę i miała ona czasem napady gniewu, cierpiała na schizofrenię. Ale twój mąż może poprostu jest chamem, ale nawet to nie usprawiedliwia jego słów. Rozmawialiście o tym?

Gość zakoncz to i zyj normalnie
moja matka tez wybaczala na 2 dzien. Efekt jest taki: czym dluzej trwa to malzenstwo tym ojciec jest gorszy. Licz sie z tym, ze dojda rekoczyny. Bedzie cie gnebil, poniewieral a na 2 dzien przeprosi. Ty bedziesz niesamowicie znerwicowana, dziecko tez. Malo tego. Przyjdzie czas, ze dziecko tez bedzie wyzywal, bil, wykanczal psychicznie. Kobieto uciekaj poki mozesz, ja mam zal do swojej matki o to, ze zylismy z ojcecm tyranem. Wiesz jaki to ma wplyw na psychike? Moje poczucie wlasnej wartosci jest mniejsze niz 0, nie skazuj na to siebie, ani wlasnego dziecka.

Gość zonkaanka
nie ugotuję obiatu bo zapomniałam iśc do sklepu po kartofle - jestem szmata, nie wumyję podłogi bo zapomniałam oglondajac telewizje - jestem świnia . I tak w kółko :(

Możliwe, że ma jakiś tam problem natury emocjonalnej, ale to nie jest żadna wymówka. Jak masz katar to nie wycierasz nosa w rękaw, tylko masz chusteczki i bierzesz tabletki. Jeżeli facet jest agresywny to powinien starać się kontrolować i pójść po pomoc.

Gość kartalina235
EWA brawo :D

Odejdź... póki jeszcze widzisz, że to on jest zryty, wkońcu zacznie to wmawiać tobie, i powoli będziesz zaczynała wierzyć w to, że to z tobą coś jest nie tak.

Gość zonkaanka
jak odejde to kto mnie bedzie utrzymywał? mam iśc do kasy a markecie za jakieś 800 zł ? :(

lepiej skromniej a w spokoju. Idz do pracy, na dziecko alimenty i jakos dasz rade. Dziewczyno marnujesz zycie swoej i swojemu dziecku. Przeszlam to na wlasnym przykladzie. Ja jestem dzieckiem z takiego zwiazku, ze zj****na psychika, bo tak jest jaks ie wychowuje z ojcem furiatem. Na co ty skazujesz swoej dziecko!!!!

Gość zonkaanka
nie podszywaj sie pode mnie ja mam naprawde problem

to zyj sobie jak krolowa a niech cie mezus wyzywa od k***, szm*** itp. przeciez na 2 dzien przeprosi. ehh

Lepiej tak niż żyć z wariatem, będzie tylko gorzej, zwłaszcza, że on cię utrzymuje i wie, że ma nad tobą kontrolę, i czuje się panem i władcą.

Gość zonkaanka
ja mam swoj zawod teraz jestem na wychowawczym

pj myslalam, ze to twoj wpis. Wybacz, bo sie zdenerowalam:)

Gość zonkaanka
chomikowa d to wszystko pasuje do mojego meza

Gość zonkaanka
mysle ze moze sprobuje go leczyc a jesli sie nie da to sie pozegnamy

ja mam inne sposoby na wyżycie się jeśli coś/ktoś mnie zdenerwuje więc albo on się zmieni albo faktycznie i poważnie się zastanów nad odejściem.

Gość zonkaanka
wpedzil mnie w poczucie winy ze to przeze mnie bo ja jestem do niczego ale rozmawialam z jego siostra i okazalo sie ze w domu rodzinnym tez taki byl

Gość zonkaanka
leviatan a tak dla rozladowania atmosfery to ja mam naturalne rudaawe wlosy i zielone oczy ale mezowi sie nie podobaja

Gość zonkaanka
no tak oni sie go chcieli pozbyc z domu jak najszybciej i beda mi mowic takie rzeczy

Gość zonkaanka
czy mozna kogos zmusic do leczenia psychiatrycznego?sadownie?ale przeciez przez otoczenie jest taki lubiany wesoly towarzyski dobry maz i ojciec to ja jestem jedza przeciez kto mi uwierzy?pobicie widac ale maltretowanie psychiczne nie

ciekawe za którym razem ja bym powiedziała papa! bo łatwo jest radzić rzuć go , ale jak się jest w takiej sytuacji trudno to zrobić niestety ;( współczuje Wam kobiety!

Gość zonkaanka
moze ktos wie czy terapia psychologiczna jest platna bo chyba nie od razu do psychiatry po prochy?

nie kombinuj jak koń pod górkę jesli facet nie będzie chcial sie leczyć, to żadna siła go nie zmusi poza tym na chamstwo jeszcze nikt leku nie wymyslił, więc o czym ta gadka?

Gość rzuc goooo
babo glupia takiemu typowi terapia nie pomoze.