Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bmbHSBK.HS.KHs

Przebarwienie na sukni

Polecane posty

Gość bmbHSBK.HS.KHs

Na mojej sukni pojawily sie dwie zolte "plamki" takie przebarwienia, niby na spodniej czesci sukni ale jednak troche to widac... Wiecie jak sie tego mozna pozbyc? Czy w pralni chemicznej usuna te przebarwienia???A moze jakies domowe sposoby???

Gość No ale z czego te plamki
? Czym ją ubrudziłaś?

Gość beata112
tylko woda utleniona Ci pomoże

Gość hkdhkahkd
Szczerze to nie wiem jak to sie moglo stac bo przechowuje ja w worku foliowym na tym pokrowiec na suknie i to wszystko schowane do pudelka pod lozkiem a tu jednak wyszly takie plamki... I teraz nie wiem co z tym zrobic....?

Zapewne "odparzenie" od folii - mi we wszystkich salonach sukien podkreślali, że przyjeżdżając po odbiór sukni trzeba mieć ze sobą jakiś pokrowiec z naturalnych tkanin, to mogą być np. dwa zszyte ze sobą prześcieradła. Odbieram suknię w przyszłym tygodniu i pokrowiec już czeka, nie będę ryzykować z folią.

Gość beata112
masz rację ,takie plamy robią się gdy materiał ,,nie oddycha,, czyli jak się pakuje w folię i nie ma dostępu powietrza

Gość hkshfkhsffs
Jest biala :) Wlasnie przepakowalam suknie w dwa przescieradla, zmierzylam ja i dzieki Bogu plam nie widac kiedy ja zakladam... :) Oby wiecej nic sie z nia nie stalo...