Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość g4h5hhh

niepelnosprawni maja przerabane

Polecane posty

Gość g4h5hhh

nie chodzilam przez 6 mc po operacji przez ten czas stracilam prawie wszystkich znajomych-wiekszosc nie miala czasu( o dziwo )na odwiedzanie mnie itp dorobilam sie nerwicy przez ciagle martwienie zdrowiem przerwalam studia dobijala mnie niesamodzielnosc fakt ze musze sie komus prosic o wszystko, ze sama nawet po glupi chleb do sklepu nie pojde, po jakims czasie zauwazylam ze moje prosby irytuja czlonkow mojej rodziny wiec ograniczylam je do minimum, raz uslyszalam ze jestem jak "wrzod":/ wracam do sprawnosci i powiem szczerze ze jakbym miala tak cale zycie speddzic zabilabym sie;/na szczescie jest ok

Gość macimka
a co za operacje mialas?

Gość g4h5hhh
kregoslupa

Gość g4h5hhh
tzn przez pierwszy miesiac dwa kazdy sie mna opiekowal, pomagal potem chyba im sie znudzilo;/ albo ich to zmeczylo przerazajacy stan:/

Gość macimka
a co sie stalo z kregoslupem??? napisz cos wiecej,. ale juz dobrze tak? bedziesz chodzic?

Gość g4h5hhh
mialam wypadek tak bede chodzic w sumie juz powoli staram sie poruszac po domu wiec bedzie dobrze i tylko to daje mi nadzieje mam 21 lat i zastanawialam sie co byloby gdyby to zostalo na zawsze;/