Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość urocza ankietereczka

Jak często wasi faceci się z wami kontaktują?

Polecane posty

Pytam kobietki, które nie mieszkają ze swoimi mężczyznami jeszcze, tylko są na etapie docierania się. 1) Jak często wasi mężczyźni się z wami spotykają? 2) Jak często do was dzwonią i ile takie rozmowy trwają? Jak jest z smsami? Smsujecie do siebie? ile smsów dziennie? 3) Jaka dzieli was odległość zamieszkania? 4) Ile trwa wasz związek? 5) Ile macie obydwoje lat? 6) Czy związek wyklarował się od razu po poznaniu się czy może najpierw spotykalście się jako przyjaciele/kumple? Z góry dziękuję za odpowiedzi ;)

Noo, nie bądźcie kłody, piszcie ;)

Gość Bzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
1) codziennie / co 2 dni 2) 1-4x dziennie, ok. 3-5min Smsy - nie wiem... 5-20? 3) 2km 4) 3,5 roku 5) 32 i 37 6) jako przyjaciele

dziękuję bardzo pierwszej odważnej, zapraszam kolejne ;)

dobra napisze bo się nudzę :classic_cool: 1. jak tylko było to możliwe, prawie codziennie 2. dzwonił akurat rzadko i rozmowy były krótkie i na temat. dużo właśnie smsowaliśmy. 600 esów miesięcznie nie wystarczało :classic_cool: 3. 12 przystanków autobusowych w jednym mieście. 4. wtedy to były początki i tak do 3 lat związku. (potem zamieszkaliśmy razem) 5. mielismy po od 19 - 22. 6. od razu po zapoznaniu. 🖐️

Gość u mnie bylo tak
zaprosilas tylko te ktore jeszcze nie mieszkaja z facetem ale ja juz mieszkam ale podziele sie z toba jak to bylo przed dopuki niezamieszkalismy razem to bylismy ze soba rok czasu przyjezdzal w srody piatek po poludniu i byl do poniedzialku bo dzielilo nas 87km. nie sms ze soba czasami na dobranoc ale nie pamietam za bardzo dzwonil zawsze gdy w ciagu dnia wydazylo sie cos dla niego waznego a tak przewaznie to po pracy potrafilismy siedziec na tel po 60 min ja 22 od 26. i po 7 dniach od poznania zostalismy para... a czemu taki ranking prowadzisz??:)

1. 3-4 w tygodniu 2. raz dziennie i trwa 15-20 min, piszemy smsy ok 15 dziennie 3. mieszkamy w tym samym mieście ok 5-6 km od siebie :) 4. 5,5 roku 5. ja 23 on 24 6. od razu był związek :)

hmm, piszę pracę, której elementem będzie właśnie taka ankieta :P tzn. niezupełnie tak sformułowana, bo brzmi nieco infantylnie, ale wszystkie informacje które tutaj dajecie zamierzam wykorzystać :P dlatego gorąco zapraszam do wpisywania się tutaj i pomagania mi :P

:)

Gość mała żabua
1) Jak często wasi mężczyźni się z wami spotykają? jeśli pracuje na pierwsze zmiany to zawsze widujemy się popołudniami. Jeśli idzie na drugą zmianę no to siłą rzeczy nie ma jak się widywać. Kiedy ma wolne zawsze spędzamy ten dzień razem. Czasami 7 dni w tygodniu udaje nam się zobaczyć, czasami 4-5. Ale widujemy się dość często:) 2) Jak często do was dzwonią i ile takie rozmowy trwają? To ja do niego dzwonię, bo mam darmowe więc dzwonie kiedy mam ochotę. Nie długie są to rozmowy góra 5 minut. No chyba, że dzwonie wieczorem w dzień kiedy się nie widzieliśmy no to nawet taka rozmowa do godziny dochodzi. Jak jest z smsami? Smsujecie do siebie? ile smsów dziennie? Głównie smsujemy czasem 2 czasem i 20 smsów dziennie 3) Jaka dzieli was odległość zamieszkania? to samo miasto nie wiem ile to km nigdy sie nie zastanawialam, ale autobusem 25 minut 4) Ile trwa wasz związek? 3 lata 5) Ile macie obydwoje lat? ja 21 on 25 6) Czy związek wyklarował się od razu po poznaniu się czy może najpierw spotykalście się jako przyjaciele/kumple? nasza znajomosc rozwijala sie przez kilka ladnych miesiecy i nie bylo widokow na zwiazek, ale w koncu nam sie odmienilo. Bylismy kumplami

up up up

1) Spotykamy się codziennie. 2) 1-4x Od rana z jakieś 5 minut, popołudniu koło 10 minut i wieczorami gadamy długo, bardzo... ;D Smsy? Też ale rzadziej, raczej dzwonimy do siebie. 3) 4.2km 4) 3 lata 5) ja 19 on 21 6) Pierw kumple Pozdrawiam!.

1. widzimy sie od piatku wieczorem do poniedzialku rano. plus wszystkie swieta/wakacje itd 2.w ciagu dnia kilka razy po 5 min, wieczorem po 1h i dluzej smsy jednego dnia 0, drugiego dnia 20 3. mieszkamy w dwoch roznych krajach dzieli nas 350km 4. ponad 2 lata 5. 24 i 34 6. od samego poczatku

Gość Madzialenkaaaa
1.widzimy się 5 nieraz 3 razy w tygodniu. Zależy na którą zmianę pracuje 2. dzwoni jak może. Tak z 5 razy. Minimum 5 minut 3. 20 km 4. 3 lata 5. Ja 19 on 25 6. Najpierw kumple

Gość barborosa
1) 1 w tygodniu 2) 1-2 w tygodniu, z 5min 0 smsów 3) jakieś 3km 4)2 lata 5) 33

Gość narzeczona od pol rokuuuuu
1) Jak często wasi mężczyźni się z wami spotykają? 2) Jak często do was dzwonią i ile takie rozmowy trwają? Jak jest z smsami? Smsujecie do siebie? ile smsów dziennie? 3) Jaka dzieli was odległość zamieszkania? 4) Ile trwa wasz związek? 5) Ile macie obydwoje lat? 6) Czy związek wyklarował się od razu po poznaniu się czy może najpierw spotykalście się jako przyjaciele/kumple? 1)codziennie chyba ze cos wyskoczy 2)roznie...czasami z dwa razy dziennie,krotko bo max 2 min,smsow dziennie idzie z 50 jak nie lepiej 3)odleglosc 2 km 4)3 i pol roku 5) ja 22 on 25 6) prawie od razu,znalismy sie na stopie kolezenskiej przez moze tydzien,dwa

Gość Golden leaf
1) Spotykamy sie codziennie. Czasem widzimy sie przelotem ale to tez sie liczy:) 2)dzwoni srednio 2 razy dziennie, a rozmawiamy od 10-60 minut czasami SMSow tez jest sporo. On potrafi wyslac 10-40 SMS dziennie. 3) 5 minut. Mieszka za rogiem. 4) Jestesmy razem 3.5 roku. 5) 22 i 32 6) Zwiazek byl od razu

Gość wkurzona na niego
1 ) 3-4 x w miesiącu 2) +/- 2 x w tyg. Ma do mnie darmowe ale przeważnie to ja dzwonię 3) rzadko bo cyt. "on nie lubi pisac smsów" 4)2 osiedla, 10 min piechotą 5) rok 6) on 26 ja 18 7) Niby od razu ale jest to związek raczej luxny i dochodze wlasnie do wniosku ze nic z tego nie będzie

Gość barbarastraiszend
1) codziennie 2) rzadko komunikujemy się przez smsy, lepiej zadzwonić i normalnie pogadać, ale że dużo czasu ze sobą spędzamy więc mamy bezpośredni kontakt 3)jakieś 0,5 h pieszo 4) 2 lata 5) 22,23 6) po poznaniu

1) 1-3 razy w tyg. Częściej nie pozwala na to moja praca. 2) Budzi mnie rano wysyłając esa, ew dzwoni. Po powrocie z pracy rozmawiamy przez tel. Nawet ponad godz. Ewentualnie gg, skype. Czasem jest to 5 min rozmowa. 3) 8 km. To samo miasto, ale jest kiepski dojazd 4) Pół roku spotykania się 5) on 28, ja 22 6) Za trudne pytanie ;p narazie bez deklaracji

Gość aaaaaaad
wkurzona na niego -- masz rację , NIC z tego nie będzie

1) Jak często wasi mężczyźni się z wami spotykają? 2) Jak często do was dzwonią i ile takie rozmowy trwają? Jak jest z smsami? Smsujecie do siebie? ile smsów dziennie? 3) Jaka dzieli was odległość zamieszkania? 4) Ile trwa wasz związek? 5) Ile macie obydwoje lat? 6) Czy związek wyklarował się od razu po poznaniu się czy może najpierw spotykalście się jako przyjaciele/kumple? odp. 1. Mieszkamy razem. 2. Jak dojedzie do pracy to dzwoni albo pisze, rano dzwoni czy wstalam, zebym nie zaspala do pracy, w ciagu dnia ze dwa trzy razy, albo co jakis czas sms "kocham Cie", jak wroci z pracy to dzwoni ze jest w domku. Ja tak samo:) 3. ..... 4. ja 22, Michaś 24 5. poznalismy sie na poczatku wakacji, w wakacje nie mielismy kontaktu, na poczatku wrzesnia zaczelismy byc ze soba i tak juz 6 lat

Gość Anastatazja
1) Jak często wasi mężczyźni się z wami spotykają? Od piątku do poniedziałku rana, gdy odwozi mnie do pracy. 2) Jak często do was dzwonią i ile takie rozmowy trwają? Pół minuty gdy umawiamy się o której może po mnie przyjechać. Jak jest z smsami? Smsujecie do siebie? ile smsów dziennie? Prawie wcale, czasem nie ma smsa żadnego, czasem są dwa. Ale raczej nie piszemy. 3) Jaka dzieli was odległość zamieszkania? 30 min piechotą. 4) Ile trwa wasz związek? Ponad rok. 5) Ile macie obydwoje lat? Ja 25 a On 30. 6) Czy związek wyklarował się od razu po poznaniu się czy może najpierw spotykalście się jako przyjaciele/kumple? Jesteśmy razem od 3 spotkania. Chcesz porónać jak mają inni do tego co masz Ty, bo czegoś Ci brakuje? :)

Gość radio 1
1) poki co jestesmy w zwiazku na odleglosc, spotykamy sie co 2-3 miesiace na np. tydzien lub krocej. we wakacje widujemy sie 3 dni w tygodniu, bo ja przyjezdzam do kraju w ktorym on mieszka, ale nie mieszkamy nawet wtedy ze soba 2) dzwonimy do siebie....raz na 3-4 tygodnie, rozmowa trwa okolo 30 minut okolo 5 smsow w tygodniu 3) odleglosc, to kilka tysiecy kilometrow 4) zwiazek trwa okolo 3 lata 5) ja 25, on 41 6) przez pol roku od poznania spotykalismy sie bez zobowiazan

Gość speed kropka
1) 3-4 razy w tygodniu 2) praktycznie wcale, chyba, że jest jakaś sprawa, smsujemy też tylko właściwie żeby się dogadać co do spotkania, godziny itd. 3) jakieś 50-60 km 4) 3 i pół roku 5) ja 19, on 23 6) najpierw kumple, znajomi potem związek

Gość aaaaaaaaaa.....
1) Jak często wasi mężczyźni się z wami spotykają? czasem co drugi dzień a czasem 2 razy w tyg. różnie z tym bywa 2) Jak często do was dzwonią i ile takie rozmowy trwają? Jak jest z smsami? Smsujecie do siebie? ile smsów dziennie? Rozmów tel. jest bardzo mało od wielkiego święta lub w razie potrzeby:( Ale smsów sporo, ale to też ciężko określić ok. 15-30 dziennie 3) Jaka dzieli was odległość zamieszkania? ok.10 km 4) Ile trwa wasz związek? 3,5 roku 5) Ile macie obydwoje lat? 23 i 27 6) Czy związek wyklarował się od razu po poznaniu się czy może najpierw spotykalście się jako przyjaciele/kumple? wyklarował się po miesiącu:)

Gość urocza ankieterka
up

1) Jak często wasi mężczyźni się z wami spotykają? 3/4 RAZY W TYGODNIU 2) Jak często do was dzwonią i ile takie rozmowy trwają? DZWONI DWA RAZY DZIENNIE PO JAKIEŚ 2 MINUTY, SMSY OKOŁO 10 Jak jest z smsami? Smsujecie do siebie? ile smsów dziennie? 3) Jaka dzieli was odległość zamieszkania? 40 KM 4) Ile trwa wasz związek? TO DOPIERO MAŁE KROCZKI :) ALE ROZKWITA 5) Ile macie obydwoje lat? JA 18, ON 23 6) Czy związek wyklarował się od razu po poznaniu się czy może najpierw spotykalście się jako przyjaciele/kumple? WYKLAROWAŁ SIĘ PO OKOŁO 9 SPOTKANIACH.