Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Józek spod ósemki

Czemu nasz kochany premier...

Polecane posty

Gość Mama Nikodema
Pewnie teraz woli oglądać cycki dziennikarek.

Gość ten ostatni niedzieIek
czy mu stoi jak ogląda cycki?

Gość bezrobotnyzzadupia
tak np bezrobocie i drozyzna... za taki madry ruch to niech im rodziny pomra

Gość Master111,
Penis premiera jest skarbem narodowym Polski.

Gość jjewicz
racja dzieki tuskowi zyje mi sie coraz lepiej od 8 lat ta sama pensja a prawie wszystko podrozalo 3 krotnie dziekuje bardzo

Gość bezrobotnyzzadupia
PIS moze i odwala wsiowe numery ale jak moja mama nie mogla znalezc roboty przez wszystkie rzady SLD tak za PISu od razu znalazla a i podwyzki plac za nich nawet bywaly a teraz? ja od osmiu miesiecy pracy znalec nie moge co jest chore PUP ma to w dupie a wszystko drozeje niech cale PO zdechnie

Gość fgdfgdf
i co tak bedziecie mialczec zamiast brac sie do roboty?

Gość bezrobotnyzzadupia
zeby byla robota to bysmy sie za na wzieli

Gość ludziska odpowiedzta
bezrobotny ty masz racje!!!

Gość fgdfgdf
kochany ja za nikim nie bylem ale glosowalem na po bo uwazalem ze to mneijsze zlo od PISu. zreszta dalej tak uwazam!! PIS to dopiero dno

Gość bezrobotnyzzadupia
Ja od poczatku widzialem ze PO to burzujska partia i nic dobrego nie zrobia jak byl PIS bylo dobrze mimo ze oni malo reprezentatywni i brzydcy to wszyscy z PO darli mordy ze oni beda rzadzic lepiej i promowali sie jacy to oni sa super i do przodu wytykajac PISowi ze mohery wies polska B itp zerowali na prymitywie a gdy juz dostali wladze to zjebali i psioczyli ze wina prezydenta bo z PISu i wszystko psuje kurwa jak jacys rebelianci na dyktatora coto lechu samowladny byl? nie przypominam sobie... teraz pochloneli wszystko i co??? I ZJEBALI WSZYSTKO KATEGORYCZNIE !!!! ciekawe na co beda zwalac kosmici ? kregi zbozowe? piramidy?

Gość ludziska odpowiedzta
jak PIS rzadzil to ja biedy nie klepalam i podwyzka byla, nie to co teraz. Za czaswow PISu ceny tak nie szly w gore. W zyciu naPO nie glosowalam.

Gość bezrobotnyzzadupia
za PISu bylo poprostu LEPIEJ

Nie lubię ani jednych ani drugich. Przyznać jednak muszę, że faktycznie za czasów Pis było lepiej. Żeby uciąć wszelkie uwagi, na wybory nie chodzę od 12 lat, czyli niewiele więcej od moich uprawnień do głosowania

Gość bezrobotnyzzadupia
Ja wam powiem kto moja kolezanka ktora zawsze zyla w dobrobycie bo ma ojca chirurga matke sedzine nie ma pojecia o polityce ale "PIS to wstyd" i pojdzie ze znajomymi zajebac glos na PO do tego dochodza zwykli kretacze-karierowicze z pleckami i caly ich "dwor" ktory mysli ze cos im spapnie plus post-komunistyczna klika

Gość bezrobotnyzzadupia
kolesiostwo plus naiwniacy myslacy ze sa nowoczesni a reszta tak nie poszla

Gość bezrobotnyzzadupia
ciekawi mnie co teraz wymysla na jesien zeby wybory wygrac pewnie jakis "pakiet przeprosinowy" z superreformami tyle ze wszystkie dopiero od stycznia niby i bedzie glosujcie na nas i reformy bo PIS nie ma nic i znow tlumoki pojda ale teraz to juz tak latwo nie pojdzie bo gnojowice zrobili taka ze doslownie kazdy czuje