Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 2qwejutre

Nienawidzę polskiej mentalności

Polecane posty

Gość 2qwejutre

i plucia na ludzi którzy wyjechali. Tych ograniczonych debili co mówią -weź się do roboty i nie narzekaj. To są chorzy ludzie którzy nie potrafią zrozumieć że nie są szczęśliwi. Jak można być szczęśliwym jak się nie ma mieszkania,samochodu, dzieci, nie można iść sobie kupić ubrań, pojechać na wczasy. Strach wziąć urlop boo po urlopie zawsze zwalniają ,jebana mać. Ten cały rząd to na takach trzeba wywieźć , mam już dość tego pierdolenia że w Polsce nie jest tak źle

Gość mozetakmozeni
a byles gdzie indziej zeby wiedziec ze jest lepiej moze jak masz super wyktszlacenie to tak

Gość 2qwejutre
oo, już weszli zazdrośnicy, oczywiście że byłam gdzie indziej a wy kiście się tutaj i szpanujcie swoją pensją 1200 zł

Gość 2qwejutre
ha ha ha ,15 lat zbierania żeby sobie samochód kupić i wy mówicie że jest ok, jeździjcie sobie dalej tym złomem z zachodniej europy

Gość 2qwejutre
ptasiek masz już przepuklinę od palenia fajek?, bo tylko biedacy palą fajki nałogowo

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
2qwejutre masz całkowita racje, ale tylko co gówno w zyciu osiągneli twierdza ze w Polsce jest tak super i w ogóle, sami nie maja odwagi lub mozliwosci wyjechac i godnie zyc wiec pluja na innych

Gość 2qwejutre
Ale za to uczony jesteś,możesz poszpanować przed laskami i kumplami na ławeczce w parku,może nawet jakaś poleci na to.

Gość zimna krew a zew
ja zyje od lat z dala od kraju i unikam kontaktu z polonia, tez mnie wscieka ich tzn Nasza narodowa mentalnosc ale co poczac co kraj to mentalnosc

Gość 2qwejutre
jak pomyślę że musiałabym 3 godziny pracować na pizzę to żal mi was,3 dni na rachunek za prąd,

Gość 2qwejutre
6 dni na w miarę porządne buty

Gość jest dobrze jest
ha ha ha ,15 lat zbierania żeby sobie samochód kupić i wy mówicie że jest ok, jeździjcie sobie dalej tym złomem z zachodniej europy za jedną pensje kupisz 2 kaszlaki . nie jes źle

Gość bezrobotnyzzadupia
i umzesz z glodu ;) wszelkie urzedy statystyczne ciesza sie np z mlodych takich jak ja fakt jestem bezrobotny ale gdy dorwe prace tak ze bede mial tysiaka na reke to bedzie mi sie zylo co tu mowiac dlugo - calkiem calkiem a dlaczego? bo nie musze utrzymywac rodziny mieszkania niczego wiec z tego tysiaka jak mi ostatnio kolezanka liczyla bede mial napewno minimum 800 zeby je doslownie przepierdzielic no ale ja wiem co i jak a taki pustak w moim wieku dostanie robote po znajomosci szasta kasa i pokazuja potem w TV i na forach jako przyklad ze u nas tak super jest a jakby chcial chocby na wlasne mieszkanie gdzies isc i byc w 100% SAMODIENYM to by plakal bo na zycie mialby miesiecznie 400 zl

kilkoro moich znajomych powyjezdzalo teraz chcieliby wrocic i co ... nie mogą znaleść u nas pracy to po pierwsze po drugie ... wiekszośc osob ktore wyjezdzało - bylo bez wyksztalcenia ( tu konsekwencja tego ze nie moga znalesc pracy w polsce teraz a i wtedy nie mogli) MOZNA pracowac i dobrze zyc w kraju jak sie ma jakis wyuczony zawod... ja wole za 5tys pracowac w polsce w zawodzie (webdeveloper) niz na zmywaku... ale to kwestia wyksztalcenia i honoru dla samego siebie ...

cyt:" "2qwejutre oo, już weszli zazdrośnicy, oczywiście że byłam gdzie indziej a wy kiście się tutaj i szpanujcie swoją pensją 1200 zł" a ty ile zarabiasz i co robisz ? ze az tak dumny/dumna jestes z tego ze tak dobrze ci sie powodzi ? masz wyzsze wyksztalcenie ?