Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość braaaaakpooomyyysłuuu

on przestał się odzywac...pomocy!

Polecane posty

mam problem, kilka miesiecy temu poznałam fajnego faceta na portalu randkowym gadaliśmy ze sobą przynajmniej po 4 razy w tygodniu, on pare razy proponował spotkanie-naprade fajny chlopak z niego, dogadywaliśmy się mówił że mu się podobam i takie tam... i nagle zwyuczajnie nie odzywa się od tygodnia chociaż czasem widzę że jest on line...:( co to może znaczyć? znalazł już sobie kogoś czy może nie ma czasu? czy wypada bym to ja pierwsza do niego napisała? ale jak to zrobić by sobie nie pomyślał że za nim tesknie??

ten ktoś wyżej do oczywiście podszyw...doradzi ktoś??

Gość zimna krew a zew
znalazl kogos interesujacego i wybacz damo...

ja nie rozumiem dlaczego niektórzy ludzie nie mają nic lepszego do roboty tylko podszywać się głupio pod czyjeś wpisy...;/ beznadzieja.... czyli napisać, czy nie?

Gość nieodzywanie się faceta
nigdy nie znaczy nic dobrego, nawet zajechany robotą i zajęty znajdzie czas żeby choćby buźkę wysłać. Miałam podobną sytuację, tylko ja poznałam chłopaka live, na imprezie, też fajny super, wszyscy go zachwalali, jaki wrażliwy, babci zakupy robi a ciocię wozi na dializy co rano. Też najpierw było wielkie buum, wysyłał mi smsy, spotykaliśmy się, potem milczał tygodniami, znowu się odzywał, tłumaczył problemami zdrowotnymi babci i pracą. W końcu, całkiem przypadkiem, dowiedziałam się, że oprócz mnie kręcił z 2 innymi laskami, w tym z zaręczoną kobietą...

przykre:( cóż -on też już pewnie kogoś ma... trudno...

Gość braaaakpooomyyyslu
nie.nie na sympatii... napisalam ze na portalu randkowym zeby bylo to mniej podobne do mojej sytuacji bo moze on to czyta... czat ogolny. dam sobie spokoj,nie bede sie dluzej ludzic.