Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaki w tym ceeleeeedede

jestem piekna zgrabna moge miec facetow na peczki...

Polecane posty

Wy tez sie spotkaliscie by dziewczyny tak same o sobie mowily? co nimi kieruje jak mi tak mowia (ja tez sie podobam mezczyznom nie mam za specjalnie sobie nic do zazucenia)ale ja nie potfqafie powiedziec i chwalic sie tak ja inne ze dzis to ten jej taki komplement powiedzial a teto i tamto i moze mi tez sie cos milego przytrafilo to ja nie umniem sie tym chwalic

Oprócz tego, że nie mam sobie nic do zaŻucenia, to jestem trochę na bakier ze słownikiem ortograficznym :classic_cool:

ptasiek nastroszony Dzięki, właśnie jestem w trakcie pisania II tomu swojej książki, pt. " Dlaczego współczesne kobiety nie są skromne i pruderyjne?" Gorąco polecam 🖐️

dyrektore Bajek już napisałam kilka, teraz zabieram się za poważną literaturę 🖐️

ale tu kurwa chamstwo jest czlowiek pisze zeby szybciej majac nadzieje ze do normalnych ludzi a tu asy udaja...i co dalo ci satysfakcje ze sie podszywasz??? a ty ptaszku niedorobiony nie przeczytales o co chodzi ty;lko na podstawie tematu odp pusty leb i tyle spierdalaj i nie zasmiecaj