Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zakochana Singielka

Co robić w tej sytuacji? :)

Polecane posty

Gość Zakochana Singielka

Jak zagadnąć faceta, który mi się ogromnie podoba?... Opiszę Wam sytuację. W knajpce niedaleko mojego domu, kiedyś podczas wypadu na piwo z koleżanką, spotkałam świetnego faceta, oczywiście mówię o zewnętrznych cechach, wzrost, gesty, uśmiech etc ;) Jest moim ideałem :) Od tamtej pory staram się wpadać regularnie, tylko po to żeby popatrzeć :) Moje kumpelki - towarzyszki, już mają mnie dość ;) On tam stale jest, myślę że to jakiś właściciel albo menadżer. Próbowałam nawiązać kontakt wzrokowy - ale bez rezultatu :) Nie zrobię jakiegoś otwartego gestu, bo po pierwsze - nie mam tyle odwagi, po drugie może być przecież zajęty, mieć żonę - byłoby mega niezręcznie. A z drugiej strony - po raz pierwszy w życiu, facet mi się TAAAAAAK podoba... Mam taki przyjemny uścisk w zołądku na jego widok :) Wiem, że może się okazać, że w kontakcie bezpośrednim okaże się, że to nie TO, tylko jak to zweryfikować? :) Jestem dość atrakcyjna i w sumie mógłby chociaż odwzajemnić moje spojrzenie :P Ech, szkoda... Rzućcie pomysłami dziewczyny i faceci, co???? PLs. Ja mam jeden, ale muszę poczekać z jego wykorzystaniem ;) Dzięki :)

Gość Zakochana Singielka
up