Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość makarenaulesza

ciąża?

Polecane posty

Gość makarenaulesza

Witam. Mam taki problem. 27.05 pieściliśmy się z chłopakiem. do stosunku nie doszło, bo nie uprawiamy seksu w ścisłym tego znaczenia słowie. on doszedł z dala od moich narządów płciowych. potem umył ręce, trochę pieścił mnie palcami,przez chwilę ocieraliśmy się nagimi narządami płciowymi. poprzedni okres miałam 9.05. czy mogę być w ciąży?

Gość ................,,,
Zawszę jest jakieś ryzyko, ale w tym przypadku raczej bardzo małe

Gość makarenaulesza
Czyli uważasz, że nie?

Gość ojjjtam
ciąża murowana :-) na przyszłość zacznij używac jakiś testów owu, i będziesz wiedziała czy możesz się narządami ocierać czy nie. ja mam tester afrodyta i jest bardzo ok.

Gość apaulina
gratulacje bedziesz mamą

Gość dołączę się
nie jestes

Znowu debilna reklama testeru Afrodyta :O Tak, jesteś w ciąży :O Weź się lepiej za książkę z biologii, bo ośmieszasz ród kobiecy takimi pytaniami.

Gość makarenaulesza
napisałam tutaj, bo tam za mało osób odpisało i to jest lepszy dział. poza tym potrzebuję porady, a nie zgryźliwości. kiedyś sama będziesz szukać pomocy to zrozumiesz

Gość makarenaulesza
miałam, kilka lat temu, i wiem, że to mało prawdopodobne, ale ciąża to dla mnie zagrożenie życia więc zawsze trochę panikuję przed okresem nawet jeśli bardzo uważamy na to co robimy. jeśli nie masz nic ciekawego do powiedzenia, to proszę nie wypowiadaj się w tematach, o których nic nie wiesz, ponieważ chcę wysłuchać opinii poważnych osób

Gość makarenaulesza
Tak, kupiłam ostatnią przez co Twoja matka nie mogła już żadnej kupić. Naucz się grzeczności dziecko, bo daleko w życiu nie zajdziesz.

Gość makarenaulesza
lepiej nie używaj słów, których nie rozumiesz dziecinko.

No po prostu nie chciało mi się wierzyć, że są tak durne kobiety, ale jednak się przekonałam, że są :/ Powodzenia

Gość makarenaulesza
dobrze, że w końcu odkryłaś jak głupia jesteś i już nie musimy Ci tego tłumaczyć.

Jeżeli ciąża dla Ciebie to zagrożenie życia, to właśnie powinnaś być lepiej wyedukowana w tych sprawach ;/ dziewczyny dobrze mówią o antykoncepcji albo npr i testach płodności nie słyszałaś? teraz są łatwo dostępne.. Nie chcę Ci pojechać ale mogłabyś wypożyczyć jakąś książkę z fizjologi...polecam Traczyka :] Takie pytanie nie pasuje do dorosłej kobiety...a skoro nie masz 14 lat...........