Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kurwadebildebildebil

Zapłodnienie przez pocieraanie

Polecane posty

Wiem że są inne podobne tematy lecz zależy mi na tym konkretnnym przypadku. Witam mam olbrzymi problem i szukam odpowiedzi myśle że moze mi pomożecie ..Otóż mam 19 lat z moją dziewczyną siedzieliśmy rozebrani i zacząłem ocierać sie o jej miejsca intymne .Później doszło do tego że mój członek znalazł się na jej pochwie,nie kontynuowaliśmy tego dalej doszedłem tylko do jej błonki,nie było wytrysku ani kropelkowania do wytrysku doszło dopiero za jakies 10 min.Teraz oboje sie bardzo denerwujemy ,Powiedzcie czy jest jakas mozliwość zapłodnienia w ten sposób ?? czy to może tylko nerwy? okres dopiero przed nami lecz chciałbym wiedzieć jakie jest prawdopodobieństwo ? z góry dzięki

Gość gosikaaaa301
"mój członek znalazł się na jej pochwie" na jej pochwie...koniec,padłam i leze ze smiechu:D:D:D:D:D:D

Gość litości ludzie
zapłodnienie jest od plemników a nie od pocierania. Od pocierania to co najwyżej możesz ognień wzniecić. Twierdzisz że nic ci nie wyciekło to dlaczego się denerwujesz? Jeśli się głupio bawicie to się teraz martwcie. Prawdopodobieństwa nikt ci nie wyliczy bo to nie matma.

Gość 9090909090
:):):):):):):):):) ciaza przez pocieranie :):):):):) .....tego jeszcze nie bylo:)

Gość qqwwwqqqqa
doszedłem tylko do jej błonki o matko a co poczueś tą błonkę czy jak. Dzieciaki do nauki a nie zabawy w dorosłych.

Nie wierze , że są tak głupi 19-latkowie . Tak , jest w ciąży plemniki dostały się przez pępek, na bank !

Gość qqwwwqqqqa
ja to myślę że ciąża jest na bank i to 6 miesiąc, dzicko jest płcu żeńskiej :-)

Gość rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
do qqwwwqqqqa- a co to jest "płcu" hmmmmm................. żal.pl

Gość rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
do qqwwwqqqq- a co to jest "dzicko" uuuuuuuuuuuuu szkoła się kłania........