Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...sad....

czy jest tu ktos normalny ??:(

Polecane posty

Gość ...sad....

czy jest tu ktoś normalny??

Gość do Autorki ....
nie

Gość niepodamczarnegonikabonie
nie ma i robi sie coraz gorzej

Gość ...sad....
wł(aśnie widzę!

Gość ...sad....
czy naprawdę wchodzą tutaj tylko sami przegrańcy życiowi??

tu siedza ludzie, ktorzy tylko i wylacznie spedzaja czas przed kompem, sledza, wyszukuja, robia skany rozmow, linkow, a potem wykorzystuja przeciw Tobie. Tak ze nei mozesz juz z nikim pogadac... powoli mam dosyc tego gowna i tych psychopatow ktorzy tu siedza...

niepodamczarnegonikabonie - oczywiście ty jesteś jedynym chlubnym wyjątkiem, wyjątkiem potwierdzającym regułę:)

Gość ...sad....
normalny wg mnie to taki ktory bierze z dupy do ust i sie tego nie wstydzi

Oblubienica nie jestem wyjatkiem, ale nie skanuje czyichs rozmow, nie kopijuje zdjec itp. Zygac mi sie chce jak widze jak jacys desperaci pluja na mnie jadem gdy pisze pod czarnym nickiem.

Gość ...sad....
niepodamczarnegonikabonie- jestes facetem??czy kobieta?? a tamto to był podszyw oczywiscie...

Oj tam, oj tam - ja się niedawno dowiedziałam, że mam mordę jak koń:D Więc zamień psychopatów na jasnowidzów, bo ja tu nie wklejałam swojego zdjęcia. Wiem tez z kafe, że jestem pusta, mam brudno w domu, a mąż mnie zdradza:classic_cool: Czy to, co wypisuję idiocie, zmienia fakty z mojego życia? Nie! Nikt mi tu nie każde wchodzić.

i nie jestem jakas ines, czy noxelia, czy carrie, ktore wszyscy znaja, nikomu nic nie zrobilam, i kulturalnie wypowiadalam swoje zdanie. Jakis sorry pojeb mnie sledzi na kazdym topicu, i obrziuca blotem, mowi, ze zalazlam jej niby za skore, ale nie chc epowiedziec kim jest, tylko namietnie obraza. Ja wiem, ze kafe to nie jest ''normalne'' forum, jestem tu juz lata, ale to co sie teraz dzieje przechodzi ludzkie pojecie

Gość co z tym kkk
znałam kiedys fajna laske stad albo z tond jak wolicie ma ktos namiar zwała się abraja ale to było dawno dawno

kobieta

czarne glany tez pamietam -...

abraja była idiotką - dla mnie każda osoba, która wkleja tu zdjęcia swojej rodziny jest idiotką.

Gość ...sad....
ja widziałam taką ostatnio z czarnym nickiem... people are beasts?? cos takiego?? ona była nawet spoko, gdzies jej od dwóch dni nie widzę...

kazdy kto wkleja tutaj zdjecia ma niepokolei w glowie... a potem sie dziwi, ze psychopaci je wykorzystuja... ostatni przyklad: Ines....

Gość ...sad....
dokładnie...

Gość co z tym kkk
woje taka idiotke abraje niz te wszystkie psychopatki co po 3 dniach od seksu sa w ciazy

Czasem można pogadać, zdarza się miły temat. Najlepsze jest wyzywanie od suk, pizd, zdzir itp. dlatego, że masz inne zdanie. Kiedyś czytałam takie temat, gdzie laska pisała, że ona i jej facet nie wstydzą się przy sobie gazować:) Inna jej odpisała, że chyba jest brudasem itp. i pochodzi ze slumsów:D Albo jakaś laska pisała, jak to ona codziennie pierzy wszystko, co miała na sobie - spodnie, swetry też. Ludzie się dziwili... Codziennie pościel... Nie teges. To wyzwała ludzi od brudasów i napisała, że jest PRZERAŻONA!

ja sobie zawsze wchodze z pracy, bo ostatnimi czasy jest dosyc nudno, ale po tym jak przez ostatnie dni non stop ktos bluzgal odechcialo mi sie wszystkiego. Bo to takie naprawde huiove bluzgi, modki kasowaly, ale pomaranccza rozwalila topic, i w sumie nikt juz nie wpada z ''starych'' pisaczy... Wiem, ze to typowa KAFE, ale i tak mnie to wkurvia :-O

No i wszyscy tu ukończyli elitarne kierunki na renomowanych uczelniach, zarabiają po 5 tys. netto, są piękni, zadbani, wysportowani, potrafią się zachować w każdej sytuacji...

wiesz to musialabyc osoba, ktora naprawde nia ma nic innego do roboty, bo kojarzyla mnie z topicow, gdzie sie sporadycznie wypowiadalam, na niektorych gora trzy razy, a ona wszystko miala zeskanowane ... ehhh no nic

ale zeby oczywicie pod czarnym nickiem napisac, i powiedziec co jest nie teges, i za co ma do mnie pretensje to nei laska...