Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agaczjaaw

SA TUJACYS STUDENCI UNIWERSYTETU EKONOMICZNEGO W KRAKOWIE?ALBO INNEGO EKONOMICZN

Polecane posty

Gość agaczjaaw

EGO UNIWERSYTETU? a najlepiej kierunku finanse i rachunkowosc (choc innych tez)? bo mam takie pytanie: z obcego R - bede miec 100%, z geografii R - ok. 70 %, ale niestety matematyke zdawalam na poziomie podstawowym - bede miec ok 85 %. i tu moje pytanie - gdybym np. jakims cudem dostala sie na finase i rachunkowość (wychodzi mi ok.150 punktow rekrutacyjnych biorac pod uwage matme i obcy) lub inny kierunek (np. myslalam o kierunkach:analityka gospodarcza, rachunkowosc i controlling), to mam szanse sie utrzymac? bylam w klasie humanistycznej, realizowalam poziom podstawowy, wiec nie mam zadnej wiedzy z poziomu rozszerzonego. z matematyki nie jestem jakims orlem, ale wydaje mi sie ze jestem w miare kumata.. jak myslicie poradze sobie, czy przez tę matme odpadne po 1 sesji? BARDZO BYM PROSILA ABY KTOS SIE WYPOWIEDZIAL I DORADZIL... Z GORY DZIEKUJE.

Gość Kasia Kasiulek
Hej ja studiuje finanse i rachunkowość:) powiem tak od podstawówki nauczyciele z mamty byli do bani , w LO wreszcie ktos umiał tłumaczyc:) miałam 4 ...byłam humanistka od zawsze poszłam na studia zaoczne, zeby pracowac i co??? jestem juz na 2 roku:) z maty nigdy wybitna nie byłam i zdałam matematyke te całki niecałki, pochodne jakos poszło - trzeba sie tylko porzadnie wziasc za nauke:) i bedzie gitara:) powodzenia

Gość dasz rade ja skonczylam uniwer
ek ekonomiczny w poznaniu, DZIENNIE, bedac po klasie humanistycznej.. nie majac w ogole matmy itd.. bylo mi ciezko ale dałam radę. jak się chce to można! także, śmiało sobie poradzisz:)

Gość kto pyta nie bladzi o nie nie
ja jestem z UE w Katowicach :classic_cool: ja co prawda nie bylam na humanie w lo, ale z matmy jakos tam wybitnie glupia nie bylam. orlem tez nie :P trzeba sie przylozyc, jak do kazdych studiow, i zdasz. nie mozesz sie tylko poodawac. no i pamietaj, na FiR nie ma tylko matmy... jest multum przedmiotow z liczeniem... uhhhh dobrze ze ja nie z FiRu ;p