Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chrzestna się nie wykazała

Urządziłam dziecku komunie a rodzina jego ojca nie wykazała się niczym!

Polecane posty

Rodzicami chrzestnymi jest mój brat i moja niedoszła bratowa - siostra mojego byłego. I mój brat jako chrzestny okazał się bardzo dobry, dał dziecku komputer i rower górski a także 1000 złotych. Rodzice też okazali się bardzo pomyślni, wynajęli lolkal a rodzina ojca mojego dziecka? Dziadkowie dali biblie, obrazek matki boskiej i 200 złotych a ciocia-matka chrzestna tylko 300 zlotych. To dla mnie nie jest zrozumiałe.

Tamta rodzina nie wykazała się niczym, jedynie moja rodzina zrobiła dziecku radosc. Przyjęcie, wynajęcie sali, to wszystko ich kosztowało a tamci? Po prostu olali mojego syna.

Gość pieniądze to nie wszystko
może nie maja kasy

Gość assssssssaaaa
to musi byc prowokacja

Gość Świat oszalał
Nie wierzę, że są na świecie tak głupie baby / i baby piszę celowo bo określenie kobieta się jej nie nalezy/. Czy twój synalek przyjmował IKomunię Świętą czy zbierał prezenty?????????????

Przyjmował komunię ale prezenty przyjmował tylko od mojej rodziny bo rodzina jego ojca ojca robiła prezenty skromniejsze. Gdyby mój syn przynajmniej dostawał od wszystkich pieniądze to ja bym się tym rządziła i napewno coś swojemu dziecku za to kupiła.

Gość jkj
300 zł zajebisty skromny prezent. zal mi Pani. materialistka.

Gość Świat oszalał
No i co w związku z tym???? Bo chyba nie rozumiem. Przyjmował przede wszystkim Komunie, prezenty były przy okazji dodatkowym bonusem, ktoś chciał to dał. Wiec o co chodzi???????

Gość ty chciałaś aby twoje dziecko
poszło do komunii. Koniec, kropka. Nikt nie ma obowiązku z tej okazji cokolwiek dawać ani tobie ani synowi.

Gość POSZUKUJACA IDEAŁU
PROWO JAK NIC

Gość sama sobie winna...
Sama jesteś sobie winna bo wybrałas dla syna taka chrzestna i taka babcię..A tak poważnie to jestem ciekawa co Ty kupisz synalkowi za te pieniądze..I ciekawa jestem co sama dalas synowi z okazji komuni?bo przecież całą imprezę sponsorowali Twoi rodzice.Dalas synowi jakiś prezent od siebie? I za ile..?

To jeszcze ja...Co dasz,dałaś swojemu chrześniakowi? Komunia,osiemnastka,wesele? Gdzie jest napisane że chrzestni,dziadkowie mają dawać?Myślałam że wystarczy ich obecność. Liczyłaś i się przeliczyłaś:D

Gość a ty co dałaś swojemu dziecku
na komunie? przezcież to nie ty ją urządziłaś tylko twoi rodzice, nic mu nie dałaś; poza tym jakim prawem wymagasz od kogoś prezentów? nie znasz definicji prezentu ignorantko?

Gość aa rozumiem
znaczy sie teraz ta kase co dostalo Twoje dziecko wplacisz na konto na procent dla niego , zeby kiedys jak bedzie pelnoletni mu przekazac? no rozumiem Twoj bol , jakby wiecej kasy dostalo dziecko to za iles tam lat by wiecej mialo a na serio- do pracy pazero i sama sobie zarob !

Gość stopauto
chciałabym cie zobaczyc bo mogłabym ci wtedy wypierdolic w ten głupi ryj materialistyczna świnio.

Gość michas roztropek
hahaha ja tez chetnie bym ci morde obił. żal ze takie gówna mieszkają w PL i tylko wstyd przynoszą

Gość zanetta233
a czym ty sie wykazałaś pizdo???????????

Gość kokoszaneł
no faktycznie autorko skandal:O mój syn od rodziny mojego męża dostał mieszkanie i dwie dziwki na starcie:D

Gość urocza czarownicaa
1/10