Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Juz_nie_wiem-co_myslec

Okres spoznia sie juz 19 dni, natomiast ....... (WEJDŹCIE, PROSZĘ)

Polecane posty

test wyszedł negatywny. Nie wiem, czy jest to jakaś różnica, że test robiłam nie z pierwszego porannego moczu, tylko z drugiego ... I to, że dzień wcześniej wypiłam kilka piw... ? Miałam ostatnio sporo stresu, egzaminy na prawko, trochę stresu w pracy....czy to możliwe, że to przez ten nagromadzony stres, okres spóźnia się tyle czasu ?? Zaczynam być kłębkiem nerwów, czy to czasem nie ciąża, ale skoro test wyszedł negatywny wydaje mi się to niemożliwe. Kiedyś miałam torbiel na jajniku, może znów to cholerstwo powraca i dlatego ten okres się tyle spóźnia ? Dziś rano wstałam i zwróciłam uwagę, że sporo spuchły mi piersi, ale poza tym, zero symptomów np. bóle brzucha itp .. --> niby tak jak przed okresem, ale przed okresem zawsze specyficznie bolał mnie brzuch.. Jak myślicie, co to może być ? Z góry dziękuję za odpowiedzi.

dzwoniłam do lekarza, wstępnie najwcześniej wizyta wypada na pojutrze na usg ...

Może mi ktoś pomóc ? Nikt nie spotkał się z czymś takim ?

Podnoszę ....

Gość mwmw
ja tak mialam .spoznial sie 18 dni.....tyle ,ze ja chcialam byc w ciązy.testy byly negatywne (robione o dowolnej porze dnia) niestety nie bylam w ciązy...:( na moje oko zadnej ciązy nie ma.19 dni spoznienia to spory kawalek 'ciązy"wiec testowac mozna o dowolnej porze. zrob jeszcze raz albo dzisiaj po 4h od ostatniego sikania(nie pij duzo)albo z samego rana:) daj znac

Bardzo dziękuję za odpowiedź ! Ostatni okres miałam 20 kwietnia ... Od tego czasu max stresu, w pracy, w domu, egzaminy.. Myślę, że to może być to ? robiłam test w sb ok 10.30 rano, test był robiony z 2 moczu w związku z tym, myśle ,że aż takiej różnicy nie ma... ??

mwmw --> a czym u Ciebie to było spowodowane ? stresem ? Czy picie alkoholu ma duże znaczenie w tym również ? Ost mieliśmy sporo imprez, urodzin itp..

nikt więcej nie odpowie ??

????????

mi się spóźnial miesiąc testy były negatywne lekarz mi powiedział że mam torbiele więc do lekarza najszybcie jak możesz

no juz kiedys mialam torbiel .... tez mi sie wydaje ze to nie okres. lekarz Ci wywolal okres, czy po miesiacu po prostu dostalas?

Gość lonelynixifora
od 20 kiwetnia do dzisaj to troche dluzej niz 19 dni..... a moze ty dziewczynka chłopczyk jestes?

* ze to nie ciaza mialo byc

cykle mam ok 29 dni, w zwiazku z tym dzisiaj mija 19 dzien od kiedy okresu nie ma ;/

Gość opppp
i co dostalas?