Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Witam,jestem tu nowa.Mam problem i być może któraś z Was mi pomoże.Otóż,po 3 latach brania mercilonu zrobiłam miesięczną przerwę i zaczęłam Yaz.Niby wszystko ok,ale po 2 opakowaniach nie miałam nawet plamki okresu!Po konsultacji z ginem i zrobieniem testu,którego wynik był negatywny zaczęłam 3 opakowanie,a okresu jak nie było tak nie ma!!!Od zmysłów odchodzę!Nie wiem co się dzieje!Nie chciałabym teraz ich całkowicie odstawiać bo jadę na wymarzony urlop i nie chciałabym 2 tyg wczasów zalewać się okresem :/ Dziewczyny,czy któraś z Was miała podobny problem?Dodam,że nie zapomniałam o żadnej pigułce,biorę co do minuty,chorób,biegunek,wymiotów też nie było.Od zmysłów odchodzę!A mój gin na urlopie do końca miesiąca :/

Gość TakaSobieMama
Taka wlasnie specyfika YAZ'u ze okresu nie ma wcale albo jest baaaaaardzo skapy :) i nie ma powodow do obaw, wszystko jest OK .... zazywam YAZ od 2 lat :)

Bardzo dziękuję za odpowiedź.Ja już chyba wariuję z nerwów!I od niczego kupię dziś drugi test :/ Niby wiem,że nie może być mowy o ciąży,bo nic takiego się nie wydarzyło,a z drugiej ... :/

Gość TakaSobieMama
Test mozesz zrobic, jesli Cie to uspokoi.... ale nie masz sie czym martwic :) Tez na poczatku zdziwiona bylam, ale YAZ ma bardzo male dawki hormonow i dlatego miesiaczki sa bardzo skape albo nawet nie ma ich wogole :) Jak dla mnie bomba :)

Oooo :) już nic nie mówię ale dzięki Yaz mam teraz małego synka :) moje największe szczęście :) a tez brałam tabsy bardzo regularnie :p

Jeju jakby mi wyszło na teście,że jest ciąża,to bym wywaliła te pigułki i jakoś by się wszystko ułożyło.A tu ani okresu,ani 2 kresek na teście,ani gina bo na urlopie :/ Stan zawieszenia a nerwica na maxa :(

Gość nie pomyślałaś o tym
najpewniejszy test, to ten z krwi, ale naprawdę nie ma szans na ciążę w twojej sytuacji.