Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onskaoawidjnmnnnnn

Czy wybaczyli byscie zdrade zonie

Polecane posty

Gość onskaoawidjnmnnnnn

ktora zdradzila was po pijaku i nie pamieta tego? a kochacie ja ponad zycie?

Gość gyttrrewewdw
tak

Jakbym była facetem to tak. Jakbym była kobietą to też. Zaraz, ja jestem kobietą. A tak poważnie, w miłości można dużo wybaczyć, zdradę również, jeżeli to się nie powtórzy.

Gość ziołowa
jeśli ją naprawdę kochasz i czujesz, że ona Ciebie też, i w ogóle jeśli żona ma wyrzuty sumienia, przeprasza to ja bym wybaczyła. Dużo zalezy od tego jakie są relacje miedzy wami, jak żyło wam się przed zdradą itd. Jeśli warto walczyć o prawdziwą miłość to wybacz.

Gość vxvzx
Fuck You And Have A Nice Day Jeśli Ty byś na jego miesjcu tego nie zrobiła to znaczy ze nie zasluzylas na jego wybaczenie.

Gość onskaoawidjnmnnnnn
ja ja bardzo kocham i wiem ze ona tez. Ma okropne wyzuty sumienia przeprasza i mowi ze nie wiem jak to sie moglo stac nawet tego nie pamieta

Gość a tyak w twmacie
a jak by zaszla z nim w ciaze to tez bys jej wybaczyl i wychowal cudze?

Gość onskaoawidjnmnnnnn
nie wiem ale wole chyba byc z nia szczesliwy niz sam. I wiedziec to ze to milosc mijego zycia i nikt by jej nie zastapil

Gość do fak ju end..
a co powiedzialas kochankowi??

Gość A8.
jednorazowy wyskok moze bym wybaczyla ile tu kobiet ktore facetom z kochankami wybaczylo no ale nikt nie podejmie decyzji za ciebie

Gość onskaoawidjnmnnnnn
jeszcze nic bo jakos nie moge go spotkac. Nie wiem jak to zalatwic zonie wybacze ale jesli znow to sie stanie to juz nie bedzie taryfy ulgowej

Gość do fak ju end..
maz ci nie wytarcza pod wzgledem seksualnym?

Gość onskaoawidjnmnnnnn
Fuck You And Have A Nice Day nie masz wyrzutów smienia? jak takk mozna?! nie rozumie tego

Gość oczywiscie ze nie wybaczylabym
zdrada = koniec zaufania, milosci, jednosci, zwiazku. proste

Pewno że bym wybaczył. Skoro wróciła to jestem lepszy od kochanka :P

Gość ala9148
Skoro ona nic nie pamięta to na jakiej podstwie twierdzisz ze cie zdradzila?

A kto każe świecić ci przykładem. Życie jest po to żeby mieć z niego radochę. W dodatku jest krótkie

Gość a co to znaczy dobra w lozku??
nigdy nie wybaczylabym zdrady jak sie komus nie podba cos nie pasuje moze uczciwie to powiedziec i odejsc znalezc lepszy model sama tez nie znioslabym gdyby ktos wybaczyl mi zdrade to takie zalosne kogos oszukac a potem patzec mu w oczy i jeszcze sie cieszyc z wybaczenia w ogole zdrda jest zalosna tym bardziej z enikt nikogo na sile nie trzyma

Nie wybaczyłabym mężowi. Świadomośc że był z inną nie dałaby mi spokoju, zatrułaby mi, nam życie. Skoro zdecydowaliśmy się na ślub to znaczy że chcemy byc tylko ze sobą a nie bawic się w trójkąciki.

i dokladnie tak uwazam ze milosc to szacunek to zaufanie uczciwosc jest zdrada nie ma ani jedneog ani drugiego wiec nie ma milosci i zwiazku i to nie ja zakonczylabym taki zwiazek tylko on zakonczylby sie w momencie dokonania zdrady ludzie za zdrade kraju jest smierc was partner zdradza i co nic ?? dalej chcecie byc z taka kanalia nie moglabym nawet patrzec na takiego falszywca a co dopiero z nim byc wy godnosci nie macie ?? KAZDY MA ROZUM WIE CO ROBI NAWET PO PIJAKU I POWINIEN SIE LICZYC Z KONSEKWENCJAMMI A ZDRAD NIE POWINNO BYC NIE Z POWODU KONSEKWENSJI ALE DLATEGO ZE TO KOGOS KRZYWDZI

Gość kokoszaneł
Fuck ten twój nic nie mówi bo już od dawna posuwa jakąś pannę na boku:D a ty swoim zachowaniem dajesz mu piękne alibi :P

Nie wybaczyłabym mężowi. Świadomośc że był z inną nie dałaby mi spokoju, zatrułaby mi, nam życie. Skoro zdecydowaliśmy się na ślub to znaczy że chcemy byc tylko ze sobą a nie bawic się w trójkąciki.

Fuck You And Have A Nice Day bawisz mnie ale tlumaczenie bo on cie potrzebuje buhehehehe poprostu go wykorzystujesz i sobie to tak ladnie tlumaczysz mialabys klase jakbys do niego podeszla i powiedziala sluchaj: wiesz ze cie zdradzilam cie nie mozna mi zaufac dalej spotykam sie z tym kolesiem wiec odchodze a tak to jestes poprpstu zalosna a on z toba jest bo ma nadzieje ze ci mozna wierzyc ze nie jestes zla

Fuck You And Have A Nice Day a kto powiedzial ze on jest glupi??

Fuck You And Have A Nice Day i juz sie nie komprmituj haslem pt: kocham go jestes strasznie tchorzliwa robisz cos za czyimis plecami oszukujesz dzradzasz nie masz odawgi powiedziec wprost ze to i to ci nie odpowiada tego i tego ci brakuje wiec pojdziesz szukac szczescia gdzie indziej i w dodatku partnerowi zwalasz problem na glowe niehc on podjemie decyzje moze w koncu mnie zostawi ja nie musze odpowiedac za swoje czyny zastanow sie kobieto nad soba

Niektórzy faceci lubią być zdradzani... fakt, ze ich partnerka jest obiektem pożądania innych mężczyzn może być budujący psychicznie :D a poza tym, jak głosi stara mądrość ludowa - czasem lepiej jeść tort w dziesięciu, niż gó....o samemu ;P