Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onskaoawidjnmnnnnn

Czy wybaczyli byscie zdrade zonie

Polecane posty

Dokładnie tak. Poza tym- można kochać jedną osobę a seks uprawiać z inną.

Gość a co to znaczy dobra w lozku??
doklanie nie tlumaczy sie komus kto nie pojmie dlatego dyskusja na temat ochydnosci zdrady jest dla mnie bezprzedmiotowa bo i tak nie pojmiecie i nie holdujecie wyzszym wartosciom chyba ze wedlug was fizyczna zespokojenie jest wyzsza wartoscia od uczciwosci szacunku i zaufania jestli tak to gratuluje

Gość Zawsze zarzekałam się,że nie
NIGDY nie wybaczyłabym zdrady, ale to głupota. Życie udowodniło mi coś innego. Zdradził mnie chłopak po 1,5 roku związku i..wybaczyłam,bo zależało mi na nim po tej zdradzie byliśmy jeszcze 7 lat razem. :-)

nei_nei Jeśli chcesz sprawdzić czy jestem lepszy od innych to proszę :D a co to znaczy dobra w lozku?? Widzisz. Niektórzy ludzie cenią sobie zadowolenie z życia wyżej niż życie w celibacie w imię zasad społecznych.

to nie sa dla mnie zasady spoleczne swoim podejsciem wyrazam szacunek do odoby ktora kocham i czy byloby to ogolnie pojmowana zasada czy nie nie zrobilabym swinstwa osobie ktora mi ufa i ktorej ja niby wyznaje milosc bo to jest obrzydliwe ale coz sami egoisci dzisiaj na tym swiecie wlasna dupa tylko sie liczy dlatego tyle nieszczescia na swiecie bo wszyscy tylko o sobie mysla

pozatym rozniez ze wzgledu na SZACUNEK DO SAMEGO SIEBIE I DO MILOSIC KTORA SIE WYZNAJE nie zdradza sie i nie oszukuje bo nawet przed samym soba czlowiek staje sie nikim

A czy nie jest w tym wypadku egoistką kobieta, która zmusza cię do abstynencji seksualnej bo "boli mnie głowa" Pomyśl.

egoista jest sie wtedy kiedy dla wlasnej przyjemnosci sprawia sie komus bol jesli kobieta b zle sie czuje i mam migrene taka ze kazdy ruch jej sprawia bol to wybacz ale egoista jest facet ktory mimo bolu wymaga od niej czegos zbey samemu mie cprzyjemnosc tak samo mimo wew bolu po zdradzie osoba zdradzajaca robi cos kosztem partnera zeby samemu miec przyjemnosc ie liczac sie z cierpieniem drugiego inna sprawa jesli kobieta udaje mol glowy zreszta mysle ze naprawde masz slabe pojecie i uczuciahc innych wyzraznie to widac z twoich wypowiedzi bo rozniez kiedy ktos odmawia sexu bo nie ma ochoty a jest przez partnera namawiany moze odczuc bol psychiczny w postaci poczucia zgwalcenia ale co ty mozesz o tym wiedziec twoja wlasna przyjemnosc jest najwazniejsza jakie to niskie i puste milego wieczoru

Skoro tak wzniośle traktujesz to że kobiety (z resztą faceci też) często po ślubie radykalnie zmieniają podejście do potrzeb i pragnień partnera to ja tobie też życzę miłego dnia. Zdrada psychiczna jest też zdradą, a jakoś nie bronisz wiecznej niechęci kobiet do seksu. Zakładam że przed ślubem było dobrze, bo chyba inaczej by go nie było.

A ja jeszcze dodam tylko tyle - W pewnej sytuacji nawet wolałabym, żeby facet mnie zdradził, niż pozostał wierny! No bo jeżeli by się zakochał.. ba, zafascynował tylko inną kobietą - co np po kilku(nastu) latach wcale nie jest taką rzadkością, to skoro już tak, to niech sobie idzie, spróbuje, przekona się a potem życie pokaże co będzie dalej - może nie wróci, ale jeżeli wróci, będzie pewien tego, ze chce być ze mną. A jeśli pozostałby wierny?... Do końca życia idąc z nim do łózka zastanawiałbym się, czy sobie nie wyobraża tamtej, czy nie tęskni, czy nie zastanawia się co by było gdyby... i TO by mnie zeżarło psychicznie.

Gość Werka81
Ja myślę że w związkach gdzie jest prawdziwa miłość nie powinna sie wkraść zdrada, aczkolwiek czasami tak się zycie uklada, że ta zdrada się pojawi. Niech nikt kto nie przezyl zdrady ukochanej osoby nie wypowiada się na ten temat, bo nie ma pojęcia co sie wtedy z czlowiekiem dzieje.Ja dzisiaj wiem że przwdziwa miłość umie wybaczać..... Pozdrawiam

nei nei Lepiej nie dało się tego opisać :D A tu coś dla tych kobiet co mają ciągle wymagania, a jak facet chce czasem coś w zamian to od razu świnia itd Uszczęśliwienie kobiety nie jest trudne... Należy tylko być : 1. przyjacielem 2. partnerem 3. kochankiem 4. bratem 5. ojcem 6. nauczycielem 7. wychowawcą 8. spowiednikiem 9. powiernikiem 10. kucharzem 11. mechanikiem 12. monterem 13. elektrykiem 14. szoferem 15. tragarzem 16. sprzątaczką 17. stewardem 18. hydraulikiem 19. stolarzem 20. modelem 21. architektem wnętrz 22. seksuologiem 23. psychologiem 24. psychiatrą 25. psychoterapeutą. Ważne też są cechy osobowości. Należy być : 1. sympatycznym 2. wysportowanym ale 3. inteligentnym ale 4. silnym 5. kulturalnym ale 6. twardym ale 7. łagodnym 8. czułym ale 9. zdecydowanym ale 10. romantycznym ale 11. męskim 12. dowcipnym i 13. wesołym ale 14. poważnym i 15. dystyngowanym 16. odważnym ale 17. misiem ale 18. energicznym 19. zapobiegawczym 20. kreatywnym 21. pomysłowym 22. zdolnym ale 23. skromnym 24. wyrozumiałym 25. eleganckim ale 26. stanowczym 27. ciepłym ale 28. zimnym ale 29. namiętnym 30. tolerancyjnym ale 31. zasadniczym i 32. honorowym i 33. szlachetnym ale 34. praktycznym i 35. pragmatycznym 36. praworządnym ale 37. gotowym zrobić dla niej wszystko [np. skok na bank] czyli, 38. zdesperowanym [z miłości] ale, 39. opanowanym, 40. szarmanckim ale 41. stałym i 42. wiernym, 43. uważnym ale 44. rozmarzonym ale 45. ambitnym 46. godnym zaufania i.. 47. szacunku , 48. gotowym do poświęceń i, przede wszystkim, 49. wypłacalnym. Jednocześnie musi mężczyzna uważać na to, aby : a) nie był zazdrosny, a jednak zainteresowany, b) dobrze rozumiał się ze swoją rodziną, nie poświęcał jej jednak więcej czasu niż danej kobiecie , c) pozostawił kobiecie swobodę, ale okazywał troskę i zainteresowanie gdzie , była i co robiła d) ubierał się w garnitur, ale był gotów przenosić ją na rękach przez błoto, po kolana i wchodzić do domu przez balkon, gdy ona zapomni kluczy, lub gonić, dogonić i pobić złodzieja, który wyrwał jej torebkę, w której przecież miała tak niezbędne do życia lusterko i szminkę..... Ważne jest aby nie zapominać jej : 1. urodzin 2. imienin 3. daty ślubu 4. daty pierwszego pocałunku 5. okresu 6. wizyty u stomatologa 7. rocznic 8. urodzin jej najlepszej przyjaciółki i ulubionej cioci. Niestety, nawet najbardziej doskonałe wykonanie powyższych zaleceń nie gwarantuje pełnego sukcesu..... Kobieta mogłaby się bowiem czuć zmęczona obecnością w jej życiu idealnego, mężczyzny oraz poczuć się zdominowaną przez niego i uciec z pierwszym, lepszym menelem z gitarą, którego napotka..... A teraz druga strona medalu: Uszczęśliwić mężczyznę jest zadaniem daleko trudniejszym ponieważ : Mężczyzna potrzebuje : 1. seksu 2. jedzenia Większość kobiet jest oczywiście tak wygórowanymi męskimi potrzebami mocno przeciążona. Zaspokojenie tych potrzeb przerasta siły naszych pań. Wniosek : Harmonijne współżycie można łatwo osiągnąć, pod warunkiem, że mężczyźni wreszcie zrozumieją, iż muszą nieco ograniczyć swoje zapędy i pohamować swoją roszczeniową postawę ???????

prawdziwa głupota wybacza jeżeli ktoś zdradził to nie była to prawdziwa miłość 🖐️

Gość OneTwo
Wybrałeś sobie jebniętą sukę na żonę.

Juken Jeśli romans był to zgoda Ale jeśli skok w bok jednorazowy to się nie zgodzę.

Gość sasankowe pole
a ja bym chciala zeby mnie zdradzil , moze by sie wreszcie czegos nowego nauczyl i postaral. juz mam dosyc tlumaczenia:zrob to, nie rob tak , mocniej , szybciej..... ja bym mu wybaczyla zdrade, on....mysle ze tez bo jest slepo zakochany

nie można sobie robić wyjątków w prawdziwej miłości albo ona jest albo jej nie ma , dlatego nazywamy ją PRAWDZIWĄ fin albo masz jabłko albo go nie masz nie można trochę mieć jabłka i trochę niemieć :O 🖐️

Gość dfug
ruslan - ZAJEBISTE

Gość trućkawka
jak zjesc ciastko i miec ciastko? kupic calą paczkę

Gość errare humanum est
dziewczyny to ile razy zdradziłyście/:))

Ani razu. Jeśli naprawdę kogoś kochasz to nie masz ochoty na zdradę. Oczywiście przypadki zdarzają się różne i nie można uogólniać. Człowiek jest tylko człowiekiem i robi różne głupoty w życiu. Także zdradza.

Gość errare humanum est
no wiesz miłość z czasem przemija jak wszystko:)) a zdrada jest czasem pokusa:) i czasem sprzyjaj okoliczności:))

Zgodzę się co do okoliczności. Co do przemijania nie do końca. Najlepszym przykładem dla mnie są moi dziadkowie. Od dziecka mieszkali po sąsiedzku, odkąd skończyli 6-7 lat byli nierozłączni. I tak już zostało. Teraz mają ponad 70 lat, a nadal potrafią się do siebie uśmiechać i trzymać za ręce. Co więcej, nie są to wcale gesty wymuszone. Każda miłość może trwać wiecznie, ale by tak się stało obie osoby zaangażowane w związek muszą chcieć się o nią postarać.