Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Czerwiec 7, 2011 http://theuglydance.com/?v=zeepabgjzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość .k. Napisano Czerwiec 7, 2011 a kim on jest? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość barbarastraiszend Napisano Czerwiec 7, 2011 haha:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość barbarastraiszend Napisano Czerwiec 7, 2011 co to w ogóle za zajebista piosenka?:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ginorossi 0 Napisano Czerwiec 7, 2011 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Czerwiec 7, 2011 kliknijcie nogi twist, a ręce robot :D to jest moja ulubiona wersja słodki jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lucjusz Rzygawienko Napisano Czerwiec 7, 2011 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DeMorai 0 Napisano Czerwiec 7, 2011 Lusia - a sprawdzilas kazda kombinacje? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Czerwiec 7, 2011 ;) absolutnie każdą nieźle fika, ma poczucie rytmu tak fantastyczne jak ja :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DeMorai 0 Napisano Czerwiec 7, 2011 Lusia - a poczucie czego jeszcze masz fantastyczne? Moze poczucie czegos masz nie fantastyczne, to tez mozesz o tym wspomniec. No i koniecznie napisz o swoim stylu ubierania sie :D O ile cos na siebie zakladasz :x Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DeMorai 0 Napisano Czerwiec 7, 2011 A ... a poczucie rytmu fantastyczne jak Twoje poczucie, czy jak Twoja skromna osoba? Ile maksymalnie pytan mozna zadac w Twoja strone? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Czerwiec 7, 2011 co masz w stopce? bo wygląda paskudnie :O to... ręka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nadinn 0 Napisano Czerwiec 7, 2011 hahahahah umarłam :D najlepszy jest jego wyraz twarzy :D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DeMorai 0 Napisano Czerwiec 7, 2011 Nie, to moj podbrodek :P Co z Wami jest do cholery? - zeby reki nie rozpoznac :D Jeszcze troche i nabawie sie jakiegos kompleksu (mam nadzieje, ze budynkow). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xmetaxa 0 Napisano Czerwiec 7, 2011 nogi aerobic a ręce windmill... best hahaha :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Czerwiec 7, 2011 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xmetaxa 0 Napisano Czerwiec 7, 2011 Shakira tez tańczy :D hahahah dajcie mi zdjęcie sossssa! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xmetaxa 0 Napisano Czerwiec 7, 2011 http://theuglydance.com/?v=pihctmxbqd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Czerwiec 7, 2011 o kurwa!!! :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tu można wstawić kazde zdjęcie Napisano Czerwiec 8, 2011 i wsadzić w ubranko ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a poznajecie kto to Napisano Czerwiec 8, 2011 http://theuglydance.com/?v=ysqemnxdvc :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tu można wstawić kazde zdjęcie Napisano Czerwiec 8, 2011 a co to za Krysia? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach