Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość echhhhhhhhhh

ale mam ochote

Polecane posty

Gość Smykulek
Delakogowata słyszałem, ze dajesz dupy za talerz pomidorowej zupy??

Gość Smykulek
taki co uchem albo nosem wychodzi

Gość zdegustowany zbyszko
:o

Gość cftyu
zurek- mialam faceta o takim nazwisku :)

Gość cftyu
ano mial! :)

Gość Smykulek
ale jestes tepa dzida xD

Może i dzida, ale nie tępa, już niejednemu pogłębiłam dziurę w dupie. A ty chłopczyku wypierdaaalaj na forum dla młodzieży z dysleksją. :classic_cool:

Gość Smykulek
Dekalogowata gdzie ty szmato ludzka widzisz bledy?? no sie pytam gdzie;/ kurwa smierdzisz

Nie rób sobie tego, 10 głębokich oddechów z myślą "coś tak durnego nie może się dziać naprawde..."

Witkacy, ja już czuję się winna. Napadłam na Bogu ducha winnego nastolatka, który jest po prostu w najtrudniejszym okresie dojrzewania i musi się zaspokajać intelektualnie poprzez anegdoty o zupie pomidorowej! W ramach pokuty idę zjeść niesmaczny jogurt.

Witkacy, ja już czuję się winna. Napadłam na Bogu ducha winnego nastolatka, który jest po prostu w najtrudniejszym okresie dojrzewania i musi się zaspokajać intelektualnie poprzez anegdoty o zupie pomidorowej! W ramach pokuty idę zjeść niesmaczny jogurt.

dla beaujolais to rocznik bieżący, dla innych różnie, wedle smaku i uznania;)

Gość Smykulek
Musisz byc fest niedojebana skoro nie wiesz co miałem na mysli piszac o zupie xD KURWA jestes po tym co piszesz i "sliniac sie "do facetów na kafe. Robisz z siebie KURWISZONA nie widzisz tego lachonie czy twoj intelekt jest wielkosci pestki słonecznika??!!!:D, takie zarazy trzeba tepic, chociazby słownie :D

Smyku, nawet mi się nie chce silić na jakąś w miarę dobrą odpowiedź, bo to się robi nudne. A kurwiszona z siebie robię, bo lubię, jeżeli Ci to uwłacza, w oknie windowsa, linuxa, safari, czy co tam masz, jest taki znaczek "x". I tyle. Witkacy, słyszałeś o chartreux?

Gość Smykulek
xD O_o... O.O... nie razi, mnie to razi mnie tylko to ze boje sie ze taka kretynka kiedys stanie mi na mojej zyciowej drosze :D i bede musiał kopnac prosto w piz,deeee xD

Gość Smykulek
a ja liczyłem, ze jednak udajesz kurwe no i sie przeliczyłem:D

No, jestem kurwą, zadowolony? Ulżyło Ci? Przynajmniej mam dzięki temu rozbudowane życie seksualne, a Ty nie masz się czym pochwalić, obleśna małpo. Najgorsze są prawiczki, zawsze mają wszystko wszystkim za złe.

Gość Smykulek
a czy ja napisałem,ze jestem prawiczkiem skonczona kretynko?:D po prostu szanuje sie i jak juz mam sie pieprzyc to z dziewczyna warta mojego uczucia:D nie znalazłem chuja na smietniku, zeby wkładac do byle jakiej dziury

Matko bosko, wzruszyłam się. Prawol z zasadami. Tego jeszcze nie było. A teraz lulu, jutro szkoła. Powyzywaj się tam, frustracje młodzieńcze Ci przejdą. I naprawdę, nie produkuj się tak, bo mnie kurwa nudzisz, szanujący się gnoju. Ja się bardzo szanuję i nie pozwalam marnować temu ciału, które chce seksu, a że mam dla owego ciała szacunek, to ten seks dostanie. I chuj.