Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Panna Milagros

CZY TAKA dziewczyna ma szanse na związek?

Polecane posty

Gość Panna Milagros

170/75 kg, zadbana, bardzo dbająca o higienę, pomalowane paznokcie itp. zawsze na bierząco, ładnie pachnąca perfumami, styl ubioru... taki misz-masz, artystyczny nieład, oryginalne dodatki, włoski do ramion, gęste, czerwony odcień, blada cera, nogi niestety X, wydepilowana, buty płaskie aczkolwiek oryginalne (sandałki z ćwiekami, buty sportowe o ciekawych wzorach itp.). Z charakteru spokojna, okazyjnie szalona, lubiąca okazyjnie sobie wypić, niepaląca, można na niej polegać. Czy mam szanse na związek? Myślałam, żeby wejść na czat, ale trochę się wstydze swojej wagi.

Gość Panna Milagros
na codzień faceci w ogóle nie zwracają na mnie uwagi, pewnie przez wagę. Byłam pare razy na czacie, ale każdy szukał chudej, nie wiem gdzie i jak szukać, czy nie będę wyśmiana.

Gość Panna Milagros
Właśnie nie twierdzę, że jestem fajna. Mam nadwagę, krzywe nogi i niestety pulchne ramiona. Pytam, czy to facetom nie przeszkadza.

Gość masz szczęście że z ćwiekami
Buty to rzecz, która dyskredytuje Cię w oczach każdego normalnego faceta: ale skoro masz oryginalne, to niewykluczone, że jakiś amator się znajdzie, mimo że płaskie. Twoim atutem są też te paznokcie: nieumalowane lakierem są bardzo niehigieniczne - facetów to zwyczajnie obrzydza. Figura może stanowić pewną przeszkodę, ale możesz to nadrobić oryginalnością dodatków - ważne, żeby były tak oryginalne, że facet nie widział takich na żadnym blogu modowym.

Gość Panna Milagros
wlasnie to mnie zastanawia :( byc moze, to, ze dobrze wygladam w jakis sposob "zniecheca" mezczyzn. w sensie, ze mysla na wejsciu, ze nie maja u takiej lalki jak zadnych szans :(

Gość Panna Milagros
Nie prowokuję, po prostu nie wiem czy w ogóle startowac do kogoś....

Hmm wiesz myślę, że nie waga się liczy :) Nie radze szukać Ci miłości na czacie :) Serio wyjdz do ludzi, bądz zabawna, pewna siebie :P Waga to nie przeszkoda do bycia szczesliwym :) Życzę powodzenia ale jak juz uprzesz sie na czatach to sproboj ewentualnie na czacie wp dla puszystych :) pozdrawiam i trzymam kciuki

Gość Panna Milagros
Podszyw.... Mam troszkę artystyczną dusze i lubię szczypte ekstrawagancji, coś innego, dziwne połączenia, oryginalne kolory. Tylko figurę mam strasznie kiepską i o to się martwię, Trudno znaleźć w moim ciele atuty, raczej ich nie mam. Może nie każdy patrzy na ciało aż tak.

Gość Panna Milagros
Niczka dzięki :) Może czat dla puszystych to dobre miejsce i tam nie będą się czepiać wymiarów :P

Gość c vdsdsv
to schudnij tuczniku a potem szukaj ja pie..

1. Skoro sama siebie traktujesz jak gówno, to tak samo będziesz odbierana. 2. Czy dobrze rozumiem, że zamierzasz na czacie wystawić się jak krowa na sprzedaż i każdą rozmowę zaczynać od przedstawienia swoich wymiarów? Zamiast pogadać, wyłowić z tłumu debili paru wartościowych mężczyzn, którzy nawet jeśli wolą szczupłe, to poinformują Cię o tym kulturalnie? 3. Czy naprawdę uważasz, że parę dodatkowych kilogramów PRZEKREŚLA szanse na związek? Chyba się dziś wyjątkowo nudzę, skoro chce mi się pisać o rzeczach tak oczywistych i banalnych :O