Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Beskidzki.

Całkowity brak zainteresowania

Polecane posty

Gość Beskidzki.

Jesteśmy razem około roku. Moja partnerka nigdy nie pozwoliła na nic więcej niż całowanie/ lizanie górnych części ciała. ogólnie nie ma mowy o niczym od pasa w dół. Żeby było weselej opowiadała mi nie raz czego to nie robiła z poprzednimi facetami. Czuję się jak produkt drugiej kategorii... o co do cholery chodzi?!?

Zgadzam się z Dekalogowatą: zmyśla i chce Cię wkurzyć. Są również inne opcje: nie zmyśla i daje innym na boku ale Ty dajesz jej ściągać na klasówkach (albo kupujesz jej biżuterię) więc Cię trzyma. I wersja ostatnia: nie zmyśla wcale ale w trakcie swoich rozlicznych przygód złapała jakieś świństwo i pilnuje się, żeby Cię nie zarazić. A teraz powiedz: z której wersji najbardziej byś się cieszył?

testuje czy jesteś żywym gówienkiem czy nie :O musisz jak najszybciej spiertalać od tak pojebanej baby 🖐️

Dziękuję za zgodzenie się ze mną, Satyrze. Wersja z choróbskiem jest fantastyczna. A Ty, autorze, zapytaj ją wprost o co chodzi i tyle.

Gość Beskidzki.
dwa razy pytałem, raz skończyło się awanturą o coś zupełnie niezwiązanego z tematem. ot taka kłótnia dla odwrócenia uwagi. za drugim razem zbyła mnie czymś w stylu; daj mi spokój, boli mnie głowa

Gość YoulkaZPodwórka
e to kicha :O jak juz bol głowy na tapecie :O powiem Ci,ze najgorsze są poczatki...ten pierwszy seks z "nowym "partnerem...i wlasnie dlatego skoro juz jakis czas jestescie razem,nie powinno byc takich sytuacji...jak ma sie stałego partnera,poznawanie sfer rozkoszy na ciele,smakowanie siebie,dążenie do obopolnej satysfakcji,pieszczoty ...to wszystko ma niesamowity urok :O i tylko stałosc daje cos takiego. bo nie ma juz zawstydzenia,co pomysli,jak bedzie,czy bedzie zadowolony tylk bliskosc... szczerze? brak potrzeb partnera to chyba najgorsze z najgorszych

Gość Beskidzki.
ból głowy był odpowiedzią na moje pytania odnośnie całej sprawy. sam ból głowy przy próbie zainicjowania czegokolwiek to już standard... czuję się emocjonalnie wykastrowany

A może jest lesbijką i jest z Tobą dla utrzymania pozorów? Ale to wersja ekstremalna. Może po prostu nie lubić seksu i tyle. Albo nie ma w ogóle libido. Znajdź inną.