Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość m021390ja

nie rozumiem facetów którzy sie gapia z samochodów...

Polecane posty

Gość m021390ja

co im to da ze chwile sie popatrza na jakas dziewczyne ?! dzisiaj ide z psem na spacer a facet z samochodu przystanal i tak bezczelnie gapil sie na mnie ze myslałam ze zaraz w ryj dostanie . albo wracam kiedys do domu autobusem , autobus stał w korku na swiatlach a na drugim pasie jechal samochód z kilkoma facetami, zaczeli mi kiwac i wychylac sie z samochodu dwoch wyciagło telefon i zaczeli robic mi zdjecia :-( kierowca autobusu az sie smiał , a ja zaslonilam zasłone w autobusie i juz mnie wiecej nie widzieli . jeszcze innym razem ide sobie a obok jedzie facet na rowerze, tak sie na mnie gapił ze wjechal w slup :-) wkurzaja mnie tacy faceci, co oni sobie wyobrazaja ? !

Gość DzoeRabatti
Prowokacja, ale tez nie rozumiem takich psow. Jak spogladac, to w taki sposob, by nie zdradzic tego, iz nami kieruje instynkt ;) Poza tym jaki mozna dac sygnal innym, gdy sie bezpardonowo gapi - przyklada uwage tylko do fizycznosci?

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuu
chwalisz czy zalisz?:}

Gość żonaty mąż
moze jestes bardzo ladna (tak jak moja zona)

Gość m021390ja
to nie prowokacja chociaz moze niestety tak to wyglada. dziewczyny was tez to wkurza?

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuu
przeciez widac ze cie to nie wkurza asie tym podniecasz

Gość .Uszatka.
Tak, mnie też to wkurza choć przyznam że fajnie być ładną :) Mi po prostu czasem jest głupio zwłaszcza jak jestem z mężem lub mamą bo niektórym "chamom" to nie robi różnicy...

Gość KWakKwak
w twojej historii pojawia się kierowca autobusu więc to nie tu powinnaś się wypowiadać tylko na demotach

Gość maja maj
a co bys powiedziała gdyby nadle przestali sie gapic,byłabys zmartwiona oj

ale ja np jestem ladny mam 17 lat i jak przechodze obok dziewczyn i widzie jak na mnie się patrzą i się uśmiechają to im puszczam oczko i wtedy jest fajnie bo tylko jak mnie miną to wybuchają śmiechem :D

Gość agnieszka99iu2jw
mnie tez to wkurza a czasami smieszy :-) stoje kiedys na przystanku i jedzie jakis roboczy samochod, jeden sie wychylił i zaczal krzyczec cos w stylu uaaaaaaaaa i nie przestawał nawet jak juz odjechali daleko

Gość sylwiaddsdj
ja mialam kiedys troche inny przypadek, kilka domów dalej ode mnie remontowali dach , i co wychodzilam z domu taki jeden machal rekami tak smiesznie i wył tak,, auuu auuu ''

Gość m021390ja
,,kwak kwak '' ale jaki kierowca autobusu ? nie przypominam sobie zebym cos tam kiedys pisała :-) :-)

Gość lllllllll
ja się też hapię na puste lale co nie mają lustra w domu i łażą po mieście ubrane jak szmaty albo klauny

kochana tez tak mialam jak chodzilam do LO i nosilam rurki ktore pieknie podkreslaly moje posladki i smkule lydki oraz topy z lekkim dekoltem lbe takie co podkreslaja talie. mezczyznom niewiele trzeba dlatego przenioslam sie na proste spodnie ktore nie obciskaja pupy, i na luzne koszule i na wierzch jeszcze cos swterek czy zakiet, co by cycki przyslonic juz nikt nie gwizdze i sie nie gapi prowokacja to nie tylko ultramini i obcasy. jeansy rurki tez zwracaja uwage ;)

Gość znam to doskonale
przeszlam to samo!! przeszlam...dawno temu...:-0 bom stara rura juz po 30stce :-0 :(