Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość claudia_00

czy to ze mna jest cos nie tak?????????????????????

Polecane posty

Gość claudia_00

czy z moim facetem? pije codziennie 1-3 piwa ale codziennie! w weekendy wiecej 6-9 co za tym idzie jak jest pijany robi glupoty - przegrywa kase na automatach, mowi nie mile rzeczy do mnie do rodziny,musi wtedy postawic na swoim a jak nie to po prostu sobie wychodzi gdzies i tzreba go szukac,nie ma z nim rozmawiania i tlumaczenia wtedy to tak samo jak gadac do sciany zeby zmienila kolor;/ ma kuratorke za glupote wlasna a gdy pil za duzo rodzice jej doniesli i dostal sadowy zakaz naduzywania alkoholu. wg niego to ja sie ciagle czepiam ,ze on nie ma problemu i na nic moje tlumaczenia ze piwo to nie woda i alkohol uzaleznia.Nie czepialabym sie gdyby to bylo 4-6 piw w calym tyg ale to co on wypija to przesada.pozatym jest ok tylko ten problem psuje wszystko. on uwaza ,ze kiedys mu to minie i nie jest uzalezniony ale on nawet dnia bez piwa nie moze wytrzymac;/

Gość claudia_00
dodam jeszcze ,ze ma normalna prace i nie jest jakims zulem ,normalna rodzine ktora tez uwaza ze ma problem

Gość rozana woda
to ile on ma lat ,ten alkoholik ? skoro dostaje sadowy zakaz

Gość claudia_00
22lata

Powinnaś z nim porozmawiać i spróbować go przekonać do terapii. Niestety zmusić go nie możesz, bo prawo jest takie, że dobrowolnie musi pójść na leczenie. Jeżeli nic się nie zmieni to go sobie odpuść, bo tylko życie sobie zmarnujesz...

Gość claudia_00
odpuszcze bo nie chce w przyszlosci sie meczyc z nim jesli bylibysmy razem,nie dadza sensu rozmowy bo to boylo nie raz po kazdej akcji zaluje , przeprasza ale mija miesiac i jest to samo. wtedy mowi ,ze jest glupi ze musi sie ograniczyc ale to takie mudlenie oczu na ktore ja sie juz nie nabieram

Gość gyyfjfg
biorac pod uwage co kaze robic ci twoj chlopak , mysle ze ma on duzo wieksze problemy niz ci sie zdaje

Claudio na pewno będzie Ci ciężko, ale lepiej być samemu, niż z kimś kto nie potrafi się dla Ciebie zmienić, powodzenia i wszystkiego dobrego :*

Gość claudia_00
dzieki :) to jest przykre ale zdaje sb z tego wszystkiego sprawe ...