Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fffffffwrwer

przeciętna twarz u kobiety ..

Polecane posty

Gość fffffffwrwer

i faceta... Nałożono zdjęcia twarzy setek osób z danych krajów i wyszła przeciętna twarz. Kobieta: http://www.joemonster.org/art/16275/Twarz_przecietnej_kobiety Mężczyzna: http://www.joemonster.org/art/16855/Twarz_przecietnego_mezczyzny jak komuś się nie chce szukać, to od razu dam zdjęcie przeciętnej Polki: http://www.joemonster.org/i/d/przecietna_kobieta12.jpg (w środku) przeciętny Polak: http://www.joemonster.org/i/d/przecietny_facet32.jpg Co sądzicie o rodakach? Ładna/przystojny?

Gość diabeł uciekł w półszpagatach
i ty w to wierzysz? :O

Gość fffffffwrwer
Oczywiście. To bardzo słynny projekt "World of Facial Averages"

Gość buzzrrza
dla mnie najprzystojniejszy facet: Argentyna a kobieta najładniejsza to: Grecja

Jak tak patrzę to mam mocno germańskie/skandynawskie rysy...

Gość diabeł uciekł w półszpagatach
Peeeelikany :D :D

Gość lemain
mysle, ze te przecietne twarze wyszly bardziej atrakcyjnie od rzeczywistych przecietnych twarzy mieszkancow swiata:D

Gość buzzrrza
no atrakcyjniej, bo przecież najładniejsza twarz to najbardziej przeciętna, czyli: średni nos, średnie oczy, średnie usta, nic zbyt dużego, zbyt małego. A skoro nałożyli bardzo dużo zdjęć na siebie, to wyszło właśnie coś średniego, przeciętnego, co za tym idzie - atrakcyjnego.

Już nie przesadzaj, taki jest efekt jak zbierze się "do kupy" to co się w nacji najczęściej zdarza...a powiedzmy sobie szczerze, nikt tak idealnych rysów twarzy nie ma. Tak swoją drogą, Japończycy ładnie wyglądają...a Amerykanie mają żarówiaste głowy :P

Gość Volvic
Faceci: Belg, Fin i Rumun najlepsi. Rzeczywiscie bardzo typowe twarze. Twarz Polaka bardzo typowa:p Polka niebardzo chociaz ma dosc okrogla twarz.

Gość a ja szczerze nie chciałabym
wiecie co za ladne te twarze. a jesli chodzi o faceta polaka to genialne, zgadza sie w 100% tak wyglada przecietna geba polaka

Gość bew3333
nawet ładnie Niemcy wyszli - a ponoć brzydcy? szczegolnie kobiety?

Gość kluska z makiem
a mi się podoba facet Afganistan, Ukraina, Szwed , no a jak spojrzałam na przeciętnego faceta z Niemiec to myslałam że to Polak, a potem czytam że to przeciętny Niemiec.

Gość Volvic
Haha patrzcie na Włoszke. Serio wyszla im blondynka? A tak wgl to najmniej roboty mieli z Chińczykami :)

Gość kluska z makiem
Jeszcze super wygląda facet Liban i facet Serbia.

Gość kluska z makiem
Zresztą powinni fotografować kobiety z wiosek to mieliby prawdziwy typ kobiety, a jeśli biorą miejskie to jest to oszukaństwo, bo te wygryzione brwi zmieniaja całkiem wygląd i rysy twarzy. Brwi powinny być nie depilowane - czyli u zaniedbanych wioskowych kobiet. A co do faceta typ polski - to nie jest Polak, spójrzcie że on ma typ mongoloidalny, jak jakiś tatar, tak nie wygląda przeciętny Polak, skośne oczy, wystające kości policzkowe, łeb ogółem jakiś tatarski. Wygląda jak menel z pierdla.