Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wymianaxyz

WYMIANA KOSMETYKAMI

Polecane posty

Gość wymianaxyz

czy jest chetna ktoras z dziewczyn na wymiane kosmetykami?? Na pewno kazda z was ma w swojej kosmetycze rzeczy ktorych nie uzywa, i ja rowniez. Jestem chetna wymienic sie na kilka produktow kosmetycznych.

ja bym z chęcią się wymieniła z tego względu że mam sporo oryginalnych testerów których nie używam

Gość gość
Ja też chętnie się wymienię. Pracuję w drogerii i co jakiś czas dostaję paczkę z kosmetykami. Często niektórych nie używam i nie mam co z tym zrobić. Już kiedyś próbowałam się wymienić ale nie było odzewu

Gość gość
ja mogę oddać bb garniera dziś kupiłam i strasznie świeci się twarz po nim raz go użyłam

Gość raww25
Ja mogę wymienić się na coś za olejek do włosów jaśminowy (raz użyty), mgiełkę do ciała payboy play it sexy (cała), szampon do włosów fryzjerski firmy joanna z proteinami mlecznymi i kokosem 1l (użyty 3 razy) i jeszcze maska z tej serii pół litrowa użyta raz.

Gość raww25
Mam jeszcze na zbyciu maskę Wax do ciemnych włosów, też użyta 3 razy może

Gość gość
Kaska 2013 i gosc pracujacy w drogerii. Te terstery ktorymi chcecie sie wymieniac to pewnie probki , ktore maja byc dawane klientkom, tam gdzie pracujecie a nie sa dla was zebyscie sie mogly wymieniac albo to sprzedawac. Nieladnie z waszej strony tak robic!!

Gość gość
a pozniej jak zapytac o jakas probke w drogerii to nie ma bo sprzedawczynie wszystko biora dla siebie!

Gość gość
up

Gość Kaśka 2013
nie to nie są próbki dla klientów tylko testery cieni do powiek i one nie są dla klientów poprostu pracowałam w perfumeri ktora się zamkneła i szefowa dała nam (pracownikom) po kilka testerów