Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Asmena

W tych czasach po prostu NIE MA dobrych horrorów!!!!

Polecane posty

Wszystko do bólu kopiowane z klasyków a jak już coś oryginalnego się pojawi to musi być do przesady zbrukane krwią i flakami. Dno.

Gość woody alien real
zgadzam się, kręcą jakieś pierdolone gówna, przeróbki starych horrorów. Przerobili nawet koszmar z ulicy wiązów pojeby!

Gość widziałem jaszczomba
Asmena ale paskudne tatuaże :o

Woody Ten nowy koszmar to porażka :o widziałem no paskudne, wiem :) i o to chodzi :)

Gość bew3333
tak Ci się wydaje tylko :) kiedyś prawie każdy horror się podobał, gdy nie było kablówek, internetu, a horror oglądało się z kaset VHS teraz jest za duży wybór ale dobre horrory wciąż powstają

Gość Innessa__98765
Jakaś Ty ładna, Asmena :)

Gość bew3333
weź pod uwagę, że ludzie mają różne gusty. Poza tym nie wiem co oznacza dla Ciebie "ostatnio"? Podam kilka tytułów horrorów i thrillerów które powstały w ciągu kilku ostatnich lat i podobały mi się: Reeker, Mroźny wiatr, Przeczucie, Mgła, Droga śmierci (super film!), Silent Hill, Altitude, Frozen, Farmhouse, Eden Lake, Od-rodzenie, Opętani, 1408

Gość A ram zam zam guli guli ram
Horrory to kino klasy C, nigdy nie było dobrych horrorów poza s-f ale to inna działka. Oczywiście żeby nie było lubię horrory silenthill 1408 Statek widmo Ruins Zdarzenie Bunkier Deathwatch a najlepsze są wszelkiej maści żywe trupy:)

Bunkier mnie kiedyś nieziemsko wystraszył nie mam pamięci do tytułów, więc nic nie przytoczę