Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość syn mnie dobija

Syn zabrania mi wchodzic do swojego mieszkania!!! Które mu dałam ma 18lat

Polecane posty

Gość syn mnie dobija

Mamy duży dom i syn ma w domu swoje osobne mieszkanie(kuchnia, trzy pokoje, łazienka i ubikacja) ja często tam przychodziłam, chociażby sprawdzic czy gaz zakręcił itp, a teraz ostatnio wogóle nie wpuszcza mnie do mieszkania i mówi żeby mu nie wchodzic.

Gość już macie ten dom?
parę ni temu dopiero zamierzaliście sie budowac (w związku z wygraną w jakiejs tam grze liczbowej). szybko wam poszło... ;)

Gość lilllllla
Chyba nie możesz się zdecydować czy dałaś, czy nie. Syna też uważasz za swoją własność? A jak ty byś się czuła gdyby on pod twoją nieobecność szperał w twoim pokoju, zmieniał coś wg swojego widzimisię, poprawiał... Co do zakręcania gazu, to czy nie masz przypadkiem jakiejś fobii na tym punkcie?

Gość awsedftyguhijawsedrftgyh
przeciez mu dalas to mieszkanie wiec technicznie jest jegoi jak jest twoje i chcesz wchodzic kiedy chcesz to po prostu powiedz ze nie dalas http://www.youtube.com/watch?v=NJQ1rVfjkpI

Gość syn mnie dobija
Owszem, muszę sprawdzic czy syn zakręcił wodę, gaz, czy ma wszystko w porządku. Bo inaczej będę się całą noc denerwowała, wybudowaliśmy domu i on się uparł żeby miec w tym domu albo swoje mieszkanie albo żebym kupiła mu mieszkanie osobno bo on nie chciał ze mną mieszkac, a mieszkaliśmy wcześniej w mieszkaniu gdzie był jeden pokój. Ustąpiłam mu i teraz żałuję, syn zawsze był odludkiem, żadnych znajomych do nas nie zapraszał a za całe życie ma tylko dwóch kolegów.

co z tego że ma 2 kolegów? chciałabym mieć 2 koleżanki zamiast tych fałszywych kretynek które stawały na mojej drodze w życiu

Gość aleeeg
co za wredna matka. Najpierw daje,a potem rości sobie prawa do mieszkania. Trzeba było nie dawać! Jak ja nie cierpię takich bab

Gość gagadgfas
A po co masz rzadzic sie po jego mieszkaniu?

Gość ja też bym ciebie nie wpuściła
bo wizyta rodziców nie jest obowiązkiem u dorosłego dziecka.

Gość gerherh
Co za idiotka! Wchodzi sprawdzać czy dorosły chłopak zakręcił wodę. Ciekawe kiedy uznałaby że już nie musi?

Gość XB
Taka sepsa! Dzieci nawet 50-letnie mają obowiązek wpuszczać rodziców do mieszkania. Nie szanuje matki, egoista, cham, sepsa. Mogłaby wezwać policję, że syn nie chce jej wpuścić i być potem ciężka sprawa.