Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przebiegłaaaa

Nagrałam w pracy jednego łosia jak zabawia się z kochanką. :)

Polecane posty

Gość przebiegłaaaa

Miałam ochotę komuś dokopać, więc kupiłam sobie kamerkę. Widać na nagraniu kto, z kim i co. Prześlę filmik do internetu na jakąś seks stronę. :D Skoczę jutro do jakieś kafejki internetowej żeby z mojego kompa nie było i dam też maila do jego żony i innych ludzi z mojej roboty. Nie cierpię tego gościa.

Gość malinkaPRO
ale jestes podła. co cie interesuje cudze zycie? zajmij się swoim, no chyba ze swojego nie masz badz tez jest tak nudne ze musisz wtykac nos w nie swoje sprawy ; ) brawo .

Gość przebiegłaaaa
Masz rację, że ostatnio mi się nie układa, ale od kiedy mam to nagranie od razu czuję się lepiej. Teraz on będzie miał bardziej przerąbane niż ja i mnie to cieszy. :D

Gość malinkaPRO
więc myślę, ze powinnas sie powaznie zastanowic nad soba skoro cieszy Cie cos tak podlego.. problem tkwi w Tobie ; )

Gość przebiegłaaaa
Jego najmniej żałuję, bo jest chamski i do tego niewierny. Typowa męska świnia.

Gość malinkaPRO
Czyli ogolnie mscisz się na facetach bo pewnie jakis wyrzadzil Ci krzywdę : ) chyba nie tędy droga, nawet jesli taki jest a nie zakloca Ci Twojego zycia ( no chyba ze zakloca ) to nie powinnas ingerowac w jego

Gość przebiegłaaaa
Może jakby to był singiel zabawiający się z ukochaną to bym odpuściła i nigdzie filmiku nie wysłała, ale dokopania temu zdradliwemu łosiowi sobie nie podaruję.

Gość yuyoyu
racja! jechać z dupkiem! nie znoszę obłudy! ie tego że nikt nigdy niewidział ;}

Gość madziekkkkkkkkkkk
dajcie dziewczynie spokój... jak chce to niech wrzuca. Widocznie bardzooo zalazł jej za skórę ;)

Gość malinkaPRO
a nie uwazacie ze takie zachowanie jest co najmiej szczeniackie i zalosne? ;> kazdy odpowiada sam za siebie wazne zebys Ty byla w porzadku

Gość suu
Brawo, popieram, trza sie mscic na takich fajfusach chuja nie wartych

Gość Julka z miasta
Masz rację.

Gość kurosava
zamieszczaj i podaj linka na kafe ;)

Gość malinkaPRO
wszyscy ktorzy popieracie jestescie zakompleksieni ; ]

Gość hahih
I dobrze mu tak. Zachcialo mu sie kochanki to niech cierpi. Won z oszustami.

Bardzo dobrze robisz:D Niech wszyscy się dowiedzą, jak się kurwi po kątach. Straci pracę (bo chyba nie płacą mu za dawanie dupska:D), żonę i szacunek! Upiekłaś 3 pieczenie na jednym ogniu, gratuluję 🖐️

Gość przebiegłaaaa
Muszę się jeszcze wczytać jak to zrobić żeby na pewno nie wyszło na jaw, że to ja. Chociaż w sumie mi wszystko jedno, ale nie widzę powodu dla którego mam komuś ułatwiać poznanie mojej tożsamości. Może lepiej wyślę kuzynowi za granicą filmik żeby to on go wrzucił. Wstrzymam się jeszcze kilka dni. I tak łoś dostanie za swoje, a to czy wcześniej, czy później nie ma znaczenia.

Gość hahih
Dlaczego zakompleksieni, najlepiej zawsze przymykac oko i dawac przyzwolenie. Zreszta miejsce pracy to nie jest miejsce na zadne intymnosci tym bardziej sex.

Gość malinkaPRO
ogarnij dziewczyno!!

Gość malinkaPRO
bo popieranie czegos takiego swiadczy o was .. uwazasz sie za przebiegla a boisz sie przyznac ? moze powiedz mu prosto w oczy co o nim sadzisz chyba ze sie sama boisz ze stracisz posade ,,, tak brawo ludzie jestescie strasznie przebiegli i mega sprytni chcac wrzucac takie filmiki a bojac sie pokazac twarzy ... propsy

Gość przebiegłaaaa
Kuzyn mi napisał, że jak wyślę z kafejki to jest szansa, że do mnie dojdą. On może zrobić to z takiego komputera co wiele osób korzysta, a on sam bardzo rzadko i nie ma tam żadnych spisów ani ograniczeń do takich stron. Zresztą on lepiej się zna na komputerach, więc już mu zaufam.

malina a co ty tak popierasz kurestwo, też dajesz dupy w pracy? A jakby twój facet się kurwił to nie chciałabyś poznać prawdy? MAm nadzieje, ze twoj facet bedzie się kurwil ile wlezie i nikt ci o tym nie doniesie:classic_cool: Najlepiej opuść ten topik😴 Autorko - zajebisty pomysł :) Kurestwo trzeba tępić 🖐️

przebiegła To wysyłaj pędem do kuzyna i niech ta puszczalska gnida do końca życia zastanawia się , kto odkrył jego kurewsto :D