Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta pytanie ma

KOBIETY jak reagujecie na brak SEXU ?/

Polecane posty

Gość kobieta pytanie ma

zalozmy ze np macie faceta troche go zaczepiacie albo nie zaczepiacie ale on widzi ze wam sie chce i nic posiedzi u was trcohe a potem do domu pojedzie i was takie zostawia niedopieszczone jak sobie z tym radzicie ??

Gość kobieta pytanie ma
halo??

Gość arizonaa
ręcznie

Gość uihyihigi
narzędziem

Gość Nataliaaaaaaaaaaaaaaa
ja bym pogadala? chociaz na poczatku pewnie nie, tylko bym byla frustrowana..

Gość ja już zapomniałam co to jest
sex. Nie mam faceta od kilku lat i nie brakuje mi go. Mam tak dużo zmartwień w życiu że nie mam czasu o ochoty myśleć o sexie. Jak byłam z facetami to i sex był w mojej głowie, obecnie moje ciało nie umie reagować i pociąg fizyczny do sexu , u mnie umarł smiertcią naturalną. Poprostu nie podniecam się bo nie mam takich sytuacji. Kiedys myslałam, że bez sexu żyć się nie da, bo jeśli prowadzi się urozmaicone życie seksualne to fakt życia w celibacie w ogóle nie wchodzi do głowy. Teraz żyję bez sexu i nie widzę różnicy, czy jest mi sex potrzebny do szczęścia. Owszem, chcę się przytulić do faceta i utonąć w jego ramionach ale nie chcę żeby kopulował we mnie. Nie mam takiej potrzeby.

Gość kobieta pytanie ma
ja juz rozmawialam mowilam czego mi brakuje przyjechal dzisiaj z salatka ucieszylam sie ze go zobaczylam ze tak o mnie dba pomyslalam ze sie stasknil ze mnie przytuli wycaluje dotknie godzine rozmawialismy o pracy :( zaczepialam go patrzylam tym blagalnym wzrokiem i nic wiec dalam spokoj nie bede sie ponizac potem stwierdzil ze juz idzie bo sie powinnam uczyc poplakalam sie a on sie pyta glupio czy mi sie cos chcialo strasznie samotna sie czuje doceniam ze zrobil salatke itd ale ja chce sie czuc kobieta dla mnie sex to nie tylko przyjemnosc to uczucia to oddanie

Gość kobieta pytanie ma
nikt nic wiecej nie napisze ??