Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Xerxex

KONSOLA PSP 3 PORADY

Polecane posty

Gość Xerxex

Witam serdecznie ;) Mam kilka pytań dotyczacych PSP3 . Zaczne od poczatku. Jestem kompletnie zielony , nie mialem nigdy PSP3 ani zadnej innej generacji,zawsze tylko PC. 1) Co warto kupic XBOXA czy PSP3,czym to sie rozni ??? 2) Czy mozna na ten dysk 320 gb ktory jest w konsoli nagrywac filmy a jezeli tak to w jakim formacie (czy pojda tam filmy w jakosci bluray przegrane z PC lub z plyty i czy trzeba je konwertorowac) ??? 3) Czy gry mozna sciagnac z internetu, nagrac na ten dysk i potem w nie grac ??? 4) Czy w konsoli jest wyjscie do telewizora HDMI ??? 5) Czy warto zainwestowac kase w PSP3 czy lepiej kupic PC ???? 6) Czy wogole mozna przegrywac dane z PC na PSP3 czy jest tam port usb ??? BARDZO PROSZE O ODPOWIEDZ LUDZI KTORZY MAJA WIEDZE NA POWYZSZE PYTANIA TO MI Z PEWNOSCIA ULATWI WYBOR Z GORY DZIEKUJE :-)

1.Psp 3 ma lepsze mozliwosci,bardziej zaawansowany. 2.Odtwarza bluray i cala reszte. 3.Jak przerobisz konsole to sciagnies zgierki i bedziesz w nie pykal. 4.Jest 5.Jesli chcesz wylacznie grac to Psp3 6.Tak,tak

Gość Xerxex
Dzieki za odpowiedz a gdzie mozna przerobic konsole zeby czytala gry sciagniete z internetu i czy gwarancji sie nie traci ?