Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jusssssstaaaa

Chorwacja wakacje

Polecane posty

Gość mini ratka
Rogoznica jest chyba ok 80km od Splitu. Pojechalismy zobaczyc Split i jak ktos byl kiedys w Katowicach to tam własnie tak wygladalo:D tylko stare miasto maja, ale zeby dojsc do tych zabytkow ma sie wrazenie jakby po Katosach sie chodzlol:D

Gość jjjuuussttaa
Katowice w Chorwacji to czułabym sie prawie jak w domu;) O imprezach nie myśle oczywiście. Własnie poczytałam opis Omis i brzmi bardzo zachęcająco...Dodaje do listy "do przemyślenia";)

Gość nie moge zasnąć
życzę udanych wakacji :)

Gość jjjuuussttaa
Do sierpnia jest jeszcze troche czasu...

Gość mini ratka
no..my też:D jechac 13h zeby czuć sie jak w Katowicach, a normalnie wsiadam w auto i jestem w 10min pod spodkiem:D

Gość jjjuuussttaa
Dobrze, ze tam spodka nie było;) A 13 h do Splitu to szybko, my jechaliśmy 11 h na Krk z czego godzine bładziliśmy w Budapeszcie...

Gość nie moge zasnąć
może nie chodziło mi o huczne im prezy. po prostu o jakiś lokal z muzyką, a tam cichosza. byłam tam mając 22 lata z młodymi ludźmi więc wieczorami chciało się troszke poszaleć..

Gość jjjuuussttaa
No tak pamiętam te czasy:)

Gość mini ratka
no..za 1szym razem 17h, bo zabladzilismy w Bratysławie:D w ogole droga strasznie monotonna, trzeba ciagle byc skupionym (mam na mysli autostrade). Jak dojechalismy do granicy chorwackiej do bylismy taaacy szczesliwi, ze to juz, a tam Split-500km:D a to jak z Katosów nad bałtyk i wizja 12h na polskich drogach:D na szczescie to CHORWACKIE drogi:) wszedzie gdzie pojedziesz gwarantuje ze bedzie pieknie. i koniecznie zobacz wodospady krka!!!

Gość jjjuuussttaa
Wybraliśmy sie na wodospady krk w tamtym roku (wogóle na początku myślałąm ze sa na wyspie krk;)) ale niestety brakło nam czasu zeby je zwiedzić, i zawróciliśmy się spowrotem na autostradę bo do Orebicza była jeszcze daleka droga. Tak samo było z Plitwickimi, chceliśmy zwiedzic w drodze powrotnej, ale się przeliczyliśmy z czasem. Autostrady sa super, przynajmniej wiadomo za co się płaci tyle kasy.

Gość jjuusttaa
Czy Omis leży koło ruchliwej ulicy?

Gość abcdeffff
Z tego co wiem to w Omis moze byc zimne morze bo wpada do niego rzeka.

Gość właśnie też sie na mbanku
w omisiu było cieplutkie morze ;)

Gość junona555
A mnie zachwyciła Dalmacja. Jest tam bardzo dużo ślicznych wysepek. Każda z nich ma niesamowity klimat i wspaniale się tam wypoczywa. Poza tym jedzenie w Chorwacji jest naprawdę pyszne. Warto spróbować tamtejszych przysmaków.

Czesc..Szukam kochanke czy letni romans z Polski ktora sie wybiera miedzi Zadar- ibenik na wakacje. Jestem mily przystojny chorwat mowiacy po polsku...mam 31 lat. Chociaz dlugo do wakacji ale cuz...Zdecydowane i chetne moga pisac na moj meil: cro80@net.hr Pozdrawiam

Gość jjjjusstaaa
Odpowiedź w temacie prawie po roku,a tu taka propozycja:P Szukaj, szukaj moze Ci się poszczęści:D

Gość mistic
hi hi

Gość gość
Chorwacja jest piękna :) A czy cenowo warto, to już zależy od tego, na ile potrafisz szukac. Ja na przykład dwa razy byłem już w Orebicu, za każdym razem obczaiwszy wcześniej miejscówkę na orebic.com.pl i nie pożałowałem :) To chyba najlepsza baza tanich kwater na tamte okolice, na początku nawet wietrzyłem podstęp, bo nie chciało mi się wierzyć, że oferta może być tak korzystna, ale w obu przypadkach byłem bardzo zadowolony ze standardu.

Zapraszam do polubienia oraz odwiedzania strony http://www.albinoi.com. To niezbędnik dla miłośników Chorwacji oraz dla tych którzy dopiero chcą ją odkryć Dzięki niej zdobędziecie informacje odnośnie noclegów (adres, strona www, opis obiektu) oraz bezpośredni kontakt z hotelarzem. Wszystko w jednym miejscu, za darmo i bez pośredników