Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koalno moje ała

COS MI SIĘ STAŁO W KOLANO , MAM TAK OD 2 DNI

Polecane posty

Gość koalno moje ała

Boli mnie jak schodzę ze schodów:-O Jak zegnę noge to aż ciężko mi ja wyprostowac:-O Co to moze byc??? Miał ktos tak kiedys? Dodam,że żadnego wyczynowego sportu nie uprawiam, nie upadłam, nie uderzyłam się ani nic. Mam 21 lat, chuda jestem wiec nogi tez duzego obciążenia nie maja.

Gość koalno moje ała
up

Gość BON JURKA
jestes chuda to musisz wiecej jesc,same kosci po tej ziemi cie nie uniosa

Gość A stąd, że nagle
Może masz mało w stawach tej wydzieliny, która zapewnia im ruchomość. Wiem, że niektórzy polecają glukozaminę, ale inni mówią, że to pic na wodę. Może spróbuj. A może posmaruj jakimś żelem przeciwbólowym, np. Naproxen albo Fastum

Gość koalno moje ała
A stad,że nagle--- naproxen i zele, ani maści mi nie poamagaja:( ale ja nie mam jakichs baaardzo chudych nóg, są szczupłe, waze 49kg przy 165cm , wiec obciazone nogi nie sa, ale tez patyczkiem nie jestem raczej

Gość A stąd, że nagle
Ty, a może brak Ci jakiś witamin? Np. przy niedoborze magnezu występują bóle stawów. Masz spuchnięte kolano?

Gość koalno moje ała
nie nie mam spuchnietego

Tak, to może być coś z tą mazią w kolanie. Moim zdaniem powinnaś iść z tym do lekarza rodzinnego, jeśli żadne żele bez recepty nie pomagają.

Gość sikorka rogatka
ja tak mam po jakis dluzszych wycieczkach w gorach, jak idziemy gdzies ok 5 godzin i pozniej tzreba wracac w dol to noga w kolanie sama mi sie ugina i taki bol jakby mi ktos sciegna podcinal.... przekichane neiwiem sama co na to poradzic po kilku dniach przechodzi, ale na wycieczkach jest masakra... ja sobie moiwe ze to starosc i widocznie tak musi byc:))

Gość taka sobieeee
Potwierdzam, też tak miałam - glukozamina pomoże gdzieś po 2 tygodniach. Poza tym dużo pić wody, jeść galaretek, haribo.

Gość taka sobie77
I oczywiście jeszcze magnez, ale glukozamina to podstawa