Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ukołysana do snu....

Czy wasze dzieci też się tak pocą w te upały?

Polecane posty

Córka ma 15 miesięcy i przez cały dzień jest spocona i klejąca. Już nie wspomnę o główce, którą ma codziennie mokrą dookoła:o Krzywica to napewno nie jest, bo lekarz wykluczył. Wieczorem jak idzie spać to poduszka cała mokra:o Czy wasze dzieci mają podobnie w te upały? Co mogę zaradzić, aby się tak z niej nie lało?

Okna mam wyotwierane całą noc. Dopiero jakoś w nocy jest okej, bo wiadomo, że dziecku spada temperatura jak śpi. Ale w dzień się z niej leje:o

Gość gergerg
Ano, córę (1,5) kąpię po spacerze, w ciągu dnia, a za chwilę znów jest lepka. Gdy pobiega, to włosy ma mokre. I tak na okragło. Bez dwóch pryszniców na dobę się nie obejdzie.

No ja kąpie małą na wieczór po całym dniu, ale niekiedy też w trakcie dnia, żeby jej lżej było. Ale czy jest jakiś złoty środek na potliwość u dzieci?

Gość gergerg
Niewielka jest różnica wieku między naszymi córeczkami ale na tyle duża żeby jedna jeszcze tak się nie brudziła, w druga (moja) wracała ze spaceru cała w kurzu i brudzie. Kąpiel więc to konieczność. :D Co do pocenia się, to przy takiej pogodzie jak teraz, jest chyba nieuniknione. :D

mó jsyn tez się poci-w szczególności głowa ;) pod noskiem,czoło też... to normalne :) a jak pobiega troche to już całkiem mokry jest na głowie :D