Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Prazynka_87

co docenaiją faceci...

Polecane posty

Wydaje mi się , że faceci najbardziej cenią kobiety które w łóżku zrobią wszystko bez skrępowania. Jeśli facet ma wybór między powściągliwą kobietą z klasą a wyzwoloną i niezależną , zawsze wybierze tę drugą. Chodzi tylko o seks. Im mniej skrępowania , tym większe notowania u faceta. To nic, ze będzie go wykorzystywała, że owinie go sobie wokół palca, że będzie miała na jego miejsce 5 innych....tacy są faceci....

Gość samotny on23
ja taki nie jestem

Gość Metalucifer
mi się wydaje, że on naprawdę taki nie jest - i dlatego jest samotny a tak serio, to nie, nie chodzi tylko o seks. choc nikt nie chce miec cnotki niewydymki, bo gdyby nam na seksie nie zależało to nie ma bata - bylibyśmy homo

Gość Metalucifer
poza tym - jak ta "wyzwolona" ma go wykorzystac? wykorzystują to właśnie te, co to wie czego wymagają, a nic konkretnego nie dają w zamian;)

Gość Eeerrr...
Faceci najbardziej doceniliby dziewice, ktora robi najlepsze lody w miescie, nadstawia pupe do anala i marzy o trojkacie, nie wspominajac juz o przebierankach itp. Niestety nie mozna miec wszystkiego, tymbardziej, ze czesto sami nie maja wiele do zaoferowania oprocz "przecietnego" 12 centymetrowego, niedogolonego miesnia, ktorym jedynie umieja ruszac i nic poza tym. Na szczescie dziewczyny to my wybieramy co i z kim robimy, panowie moga sie tylko starac nam zaimponowac i miec nadzieje...

Gość ergfregerg
powiem ci na moim przykladzie - jestem kobieta. zakompleksiona, owszem, ale nie pokazuje tego, natomiast jestem raczej niesmiala niz smiala, mam za duzo tu i owdzie, srednio zgrabna, raczej malo atrakcyjna. nie zwracaja na mnie az takiej duzej uwagi ale jak juz zwracaja, to mnie wzrokiem rozbieraja. nie jestem z tych wyzwolonych i tak dalej, ale cos musi we mnie byc, ze jak juz wpadne w oko to tak na maksa lecą

nikt nie chce mieć cnotki wydymki, ale bardzo łatwo dajecie się oczarować...Wystarczy kawałek cycka i chęć , żeby zapomnieć o honorze.

Gość ergfregerg
o, i nie pokazuje cyckow. to chyba te moje oczy 🌻 :classic_cool:🖐️

Gość Metalucifer
o jakim honorze o czym ty mówisz? jak facetowi się podobają fajne racuchy to znaczy,że nie ma honoru? co z bzdety

Ja nie należę do brzydkich, czuję się atrakcyjna, i pewna siebie. Ale jestem domatorką . Seks w samochodzie czy w plenerze nie jest dla mnie atrakcyjny....i dlatego przegrywam z każdą szaloną dziewczyną .

Nie...chodzi mi o to że facet będący w związku , który leci na pusty seks bez ograniczeń nie ma honoru.

Gość koalno moje ała
sexualna niebezpieczna niepokirna taka zebereźna spokuszaju mustujbajesz!!!!

Gość koalno moje ała
cerekreszaj nis to bu nieznajesz

Gość Metalucifer
no jak nie ma w domu to idzie do sąsiadki. kobiety też tak przecież robią. z resztą jak kobitka jest naprawdę blisko z facetem to raczej nie ma wobec niego zahamowań.

Gość samotny on23
Prazynka_87-moglabys podac gg?

Gość a ty co bys niby wybrala
fajtlape w lozku, co konczy zanim ty zaczynasz, czy pewnego siebie flirciarza, na ktorego leci kazda i z ktorym masz orgazmy jak zatrzesienie? hipokrytko :D

Gość koalno moje ała
sexualna niebezpieczna niepokirna taka zebereźna spokuszaju mustujbajesz!!!!

Gość ergfregerg
ale wy wszyscy pierdolicie niemożebnie

aha, czyli krotko mowiac uwazasz, ze jestes lepsza od wszystkich?

Gość Metalucifer
"Wybrałabym faceta który ma rozum w mózgu. Nie w spodniach." łał czyli cnotka niewydymka. sorry ale trzymanie się za ręce i patrzenie sobie w oczy jest fajne jak się ma 12 lat, więc jeśli masz trochę więcej, to się nie dziw jak twój man faktycznie sąsiadek szuka

Gość samotny on23
6519567

Gość Metalucifer
a ty co bys niby wybrala - jeśli jesteś zbokiem który czerpie przyjemnośc z seksu, to na pewno jest od ciebie lepsza.

Mój man leci na laski które go wykorzystują jak tylko się da...i wolę nie wiedzieć co otrzymują w zamian.Jebać to.

ha czyli ty JUZ wybralas takiego! :D zabawne, wybralas patalacha sobie ktory jest dokladnym przeciwienstwem tego czego niby chcesz :D mowisz powodzenie u lasek ma? :D leje :D

Gość Metalucifer
dołączam się:D:D:D