Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sam nie wiem

czy ona chce wrocic? jak myslicie?

Polecane posty

Gość sam nie wiem

witajcie 2,5 miesiaca temu zerwala ze mna dziewczyna, powod taki mniej wiecej ze wytknela mi moje wady, ze chce sie wyszalec itd bylem z nia 4 miesiace, po miesiacu mowila ze chce byc ze mna do konca zycia, zebym jej nigdy nie zostawil, ze bardzo mnie kocha itd. uszanowalem jej decyzje nie odzywalem sie do niej zupelnie, zaczela mi puszczac sygnaly, z czasem na gg zaczela pisac, w sumie co jestem dostepny... na poczatku pisala co slychac? pozniej jak tam sprawy sercowe, ze walentynka i muzyka jej o mnie przypomina, czy o niej mysle. Nie wiem co o tym myslec ja staram sie byc oziebly, ale nie do tego stopnia, zeby jej bardzo nie zniechecic? co o tym myslicie?

Gość 3456543
Z tego co piszesz byles ze swoja ex dosc krotko. Napewno ten fakt "pozwolil" Ci sie nie zaangazowac az tak jak by to bylo np po 3-4 latach (wiem o czym mówię) Powiem Ci szczerze. Jeśli dziewczynie naprawdę na Tobie zależy a nie robi tego tylko dlatego bo aktualnie czuje się samotna, będzie się o Ciebei starać chodzby kolejne 2,5 miesiąca. Jeśli dasz jej teraz do zorzumienia że ma nad Toba "wladze emocjonalna" i latwo pozwolisz do siebie dotrzec - to bedziesz przegrany. Tak to niestety jest. Taki idiotyczny schemat. Polecam Ci więc nie odzywać się zbyt wiele nawet jak próbuje Cie zmiekczyc i karmi Cię pieknymi słówkami. Pomysl o tym jak zachowala się 2,5 miesaca temu: mało co znaczyło dla niej że Ty masz się do kitu bo (jak piszesz) wyolbrzmiła Twoje wady (a podejrzewam że było to zwykła wymówka, chodz nei wiem kim jestes...) Moim zdaniem nie mozna kogos "odstawiac na półke" bo "chce sie wyszalec" i tym bardziej jesli zalezy Ci jakos bardziej na tej dziewczynie to tym bardziej (chodz podejrzewam ze wbrew twoim odczucia) powinienes pozwolic jej się o Ciebie naprawde starac. Taka moja rada. Nie piszę co mi slina na jezyki przyniesie bo sam przezylem wiele takich sytuacji i schemat jest podobny. Trzeba usunac emocje na dalszy plan. Powodzenia Ci życzę! :) \m.