Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a ja? jem kisiel

Niech ktoś mi odpowie bo zwariuję!!

Polecane posty

Gość a ja? jem kisiel

Otóż na moich ustach ok. rok temu pojawiła sie taka czarna plamka(na dolnej wardze) jest płaska,nie boli,nic sie z nią nie dzieje.. po prostu jest - ale brzydko wygląda. Czy ktoś miał lub moze mi powiedzieć co to moze być ? W internecie nie ma żadnych informacji na ten temat.. a ja dostaję już szału. Chcę sie z tym wybrać do dermatologa - ale boje sie,ze mnie wysmieje,ze moze za błachy problem .

Gość lulaaaa
moze to zwykły pieprzyk? mozesz zrobic zdjecie?

Gość pół miliona
jak pójdziesz prywatnie to nikt się nie będzie śmiał. trzeba najpierw sprawdzić czy nie jest to znamię obciążone, później można pomyśleć o usunięciu :)

Gość a ja? jem kisiel
nie mogę niestety, nie mam warunków teraz :( kurcze hmm no to wygląda jak pieprzyk... ale pieprzyk na ustach? Kurcze tak mnie to denerwuje,a moze bym to jakos nie wiem zdrapała?

Gość a ja? jem kisiel
obciążone tzn? wyszlo mi samo od siebie, aha i to coś jest koloru fioletowego...ale to pewnie dlatego,że przebija przez czerwony kolor ust.

Gość lulaaaa
nie wolno ci tego ruszac samej! ale spokojnie mozna to wyciąc , jesli przeszkadza Ci estetycznie

Gość lulaaaa
nie moge tego ocenic nie widzac tego , równi dobrze to moze byc mały naczyniak

Gość a ja? jem kisiel
bo nie mam kabla żeby to teraz ''przelać'' ale jak wpiszesz w grafikę google '' plamka na ustach '' to bodajże tam jest taki typ :D i ja mam cos podobnego tylko minimalnie większe

Gość pół miliona
to znaczy, że nie koniecznie da radę to usunąć...lekarz musi to zbadać i powie Ci czy usunięcie tego będzie ryzykowne i co to w ogóle jest... nic nie drap bo jak przez rok samo nie zeszło to na pewno od drapania nie poprawisz sytuacji a możesz sobie tylko zaszkodzić. idź do dermatologa.

Gość a ja? jem kisiel
naczyniak ? :( kurczę już kiedyś miałam pod okiem - jakby sie mnie teraz uczepił na ustach to bym chyba jebła :( ale sprawdziłam - to chyba nie to.

Gość lulaaaa
podaj link

Gość a ja? jem kisiel
http://www.google.pl/search?hl=pl&q=plamka%20na%20ustach&gs_sm=e&gs_upl=625l3594l0l18l16l1l7l7l0l250l845l5.2.1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.&biw=1003&bih=567&wrapid=tlif130748665151511&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi 3 fotka..

Gość lulaaaa
przykro mi, za daleko zrobione zdjecie zebym mogla ocenic