Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pk2323

moje problemy z nadwagą

Polecane posty

Gość pk2323

jestem facetem z nadwagą i wpływa to niestety na moje życie seksualne... czy wszystkim dziewczyną przeszkadza tłuszczyk?

Gość pk2323
mam w pasie 98 cm...

Gość pk2323
możesz pisać szczerze co o tym myślisz!

Gość słuchaj mój chłopak
z którym jestem od 5 lat waży mniej więcej 130 kg. Ale w związku z tym, że go kocham, nasze życie seksualne wygląda super. Czuję do niego pociąg płynący z uczucia i z jego charakteru. Swoją drogą jest obecnie na diecie, którą ma zamiar zakonczyc sukcesem dochodząc do jakiejś fajnej wagi typu 80 kg

Gość pk2323
Noxelia - tzn,. że dla ciebie jestem stracony?

Gość pk2323
szkoda -następna laska mnie skreśliła!!!

Gość pk2323
słuchaj mój chłopak - ja mam mniejsze sadło, ale ty jesteś niezła!!!

Gość pk2323
Noxelia - a ile kilo byłoby dla ciebie do przyjęcia?

Gość hjnkljlpjk;
Ja wolę wysportowanych. Jak sam uważasz to za swój problem to po prostu działaj i schudnij. Ciekawe czy chciałbyś żeby twoja dziewczyna przytyła.

Gość hjnkljlpjk;
Jak otyłość nie jest chorobowa to zawsze można schudnąć. I to ci pozostaje, albo szukanie dziewczyny, która ma gdzieś zdrowy tryb życia.

Gość zal mi ciebieee
wolisz szczuple a sam jestes spasly jak swinia? bez komentarza 🖐️

Gość zal mi ciebieee
sam piszesz o nadwadze cwoku, zegnam i pamietaj ze jak chce sie miec zadbana kobiete to samemu trzeba o siebie dbac, zapierdzialego grybasa nikt nie zechce 🖐️

Gość słuchaj mój chłopak
to nie było moje zdjęcie! Autorze jak żeś mógł w to uwierzyć? Żenujące.... Wracając, mój facet ma naprawdę poważną nadwagę i jakoś znalazł swoją miłość, a ja sama jestem szczupłą i zadbaną dziewczyną, więc nie jest powiedziane że jedynie swój na swego trafić może

Gość nocna marka :P
Mój facet może nie jest gruby i nie ma nadwagi ale ma mały brzuszek. Waży ok. 80kg na 175 wzrostu. Pokazywał mi zdjęcie kiedy ważył o 20 kg więcej i szczerze? Biorąc pod uwagę jego wzrost nie wyglądał najlepiej :O. Choć z tą wagą i wzrostem bywa różnie. Kolega waży 110kg / 187cm ale tłuczyku u Niego nie widać. Jest dobrze zbudowany i ma mięśnie a to tez waży. Ogólnie nie przepadam za facetami z dużą nadwagą ale też nie lubie wychudzonych szczupaków :O

ja próbuję ćwiczyć mięśnie brzucha, ale nic mi z tego nie wychodzi...a tu niestety zbliża się lato...

Właśnie zbliża się lato, jest już ciepło, więc możesz np. zacząć jeździć codziennie albo co 2 dzień na rowerze , pływać , chodzić na spacery itd. Co do diety to zrezygnuj z : tłustych smażonych dań sosów śmietanę do pomidora zastąp kefirem albo jugurtem naturalnym ogranicz ziemniaki. Jedz ost posiłek min. 3-4 godz przed spaniem. Mało wyrżeczeń a powoli zgubisz sadełko.

oczywiście wciągnięty...kiedy siadam, robią się fałdki...

No co Ty, nie jest tragicznie . Dużej nadwagi nie masz. A jesli mogę spytać: ile ważysz ? podaj również wzrost :)

Tak jak pisałam, tragedii nie ma. Co do brzuszków to wiesz...jak masz sadełko to bankowo będzie trudniej wykonywać te ćwiczenia. Najpierw zajmij się spalaniem i chudnięciem a potem brzuszkami :P