Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnabbbsssssobasmutnaaaaa

o moim bracie...

Polecane posty

I wiecie - wszystko na wielkie wykszatłcenie KATOLI i tyle. Pan Jezus uczył WIARY APostołow a nie BIOLOGII i tyle. ona miała czytać ta moja matka i by sobie do biblioteki poszła w Londynie , byle gdzie - szkoła. Skąd ona to wytrzasnęła? I wtedy by żyła, ale z tej szkoły się zabiła. Nigdy się nie dam i koniec. Szkoła... ona sie ośmieszyła tam i tyle :( Tak jakby innej pracy nie było. Ale wy tego nie rozumiecie. Ja to rozumiem i to wystarczy. Koniec. I wiecie gdyby nie ten mój młodszy to należałoby całą Europę raz na zawsze OSRAĆ na Wschodzie i tyle. No ale ten mój młodszy brat i mogę być... Szekspir kiedyś NA WSCHODZIE i tyle. Bo tam powinien być tylko tego nie rozumie. Miał sobie wyjechać na wschód i do USA - bo tak wszyscy za nim, a inaczej nie. Jak Marco Polo - ze wschodu miał do tego USA trafić. Najlepiej z jakiejś Korei czy czegoś. I pasuje. I szkołe by miał i wszystko. No ale cóz... lotniska w holandii? To miał być PILOTEM i tyle. Albo stewardem. I tyle. to też mu zostaje - ste3ward w samolocie. No ale chyba powinien być piolotem, nie? I tyle. No to Szekspir to w jego przypadku taka kariera, ze już się nic naprawdę nie da wymyslić. I to ma od Boga - wyżej już niczego nie wymyśli. Wyżej jest tylko samobójstwo. A jednak Szekspir umarł normalnie, nie? Może i mu pomogli, ale na pewno ze sobą nie skończyłl A on? I tyle. I powinien być detektywem i zacząć być takim byle jakim Szkekspirem - pisarzem, a kiedyś aktor i tyle. Bo tak w zasadzie powinno być, ale ten Goethe - głupszej szkoły świat nie widział i tyle powie im Pan Jezus kiedyś bo kiedyś jest - po co mu sie pojawił? całe życie mu spieprzył. NIe - życie mu spieprzyła szkoła i koniec. I nigdy go nie da - zabierze go i tyle. ja bo z lasu, a on? Syn leśnika. On jest Ernest Hemingway obecnie - przed nim Nagroda Nobla i tyle. No to wiecie - blog mój jest w sieci jeden na niego. Teraz zacznie analizowac Hemingwaya - nic tylko sie nie ochrzcił. Zamiast Szekspira. A szkoda słów -,wszystko przez Polaków i tyle :(

Wiecie bo wszyscy na mnie, ze go mam w dupie. Pomodlę się za niego. jak nie bedzie zył to bedę wiedzieć. Jakie on miał środowisko, a co kurde - na samolot nie miał po roku pracy po liceum? Bez przesady. Bo siez Polakami porównuje, ale wiecie - oni a on. Bez przesady. A moralność? A cokolwiek? Mieli mi go dawać i w pół roku jest hajtnięty na dzieci, a ja wyjazd do USA i tam bym sie hajtnęła - pomyślałabym co dalej. Przecież co tam w tej holandii jest. A on naprawdę miał wiele możliwości, żeby się stracić. całe jego dzieciństwo to samolot wiecie. Przez to ten ojciec sobie z nim nie radził - zamiast mu pomóc, to na niego i tyle - i wszyscy na niego i wiecie - to mały pilot mieli powiedzieć. Kleił samoloty, takie tam - ten tylko morze i morze. I nikt nie pomógł i koniec. Wiecie - czy szkoły czy cos - ci tylko ksiażki, ten kleił samoloty. A oni chcieli dziewczynkę a dali im chłopca wiecie. Pewnie takie tam rzeczy. on jest Kleopatra. Na kanapie u freuda i tyle. Ale pilotem/lotnikiem mógł być. Bo tyle kasy - po co? NA pRZYKŁAD szkoła. goethe. lekarz to i tak se sam wymyślił i powie i w dupie ich maja. A ta moja średnia. Patron tam dobry powie - a wiedza mu powiem? Tam filologia polska mi zostawała i koniec. i biola, ale ta biola :(

Gość oferma stulejarz
ale łłoco chodzi?

Wiecie bo jak tak kocha mamusię to niech z nia mieszka. Nie bo się jej boi i tyle. A ja sie jej nie mam bać? I tyle. Taki wariat i tyle. Choć wiecie... no zostaje ją kropnąc i tyle. byle beze mnie. Bo czemu USA> Żeby nie było, że starą kropnęłam jego JA bo tak pasuje i na mnie by było i tyle. No cóz... może nic by się nie stało akurat mi powiedzą... ale policja mnie sie trzyma mi przyznają a nie powinna dlatego mogę być bo to wiem. A reszty nie będą komentować , mojej rodziny w Polsce też. i tyle :(

No i wiecie po tych listach juz musi zrozumieć czemu on sie tak wpuścił w TAKIE środowisko. I tyle ma zrozumieć jak straszna jest nienawiść i że wpadł tak z nienawiści i przestał panowac nad czymkolwiek a na dodatek padł ofiarą złych życzeń bo środowisko mu życzyło żeby nigdy się nie ożenił i tyle. I tak sie stało. I teraz co? Całe jego życie to juz udowadnianie mu jak mu źle życzyli. Bo on jest Szekspir czyli będzie żonaty. Czyli w tym środowisku nie mógł mieć żony też? Bo skreślam to środowisko. Teraz już tak, ale miał 20 lat, 21 lat. Wcześniej też. No to w tym wieku środowisko skreślam i tyle bo tak i juz :( No to na czym temu środowisku zalezy? Co to za środowisko? Tam też powinna być jakaś szansa dla kogoś. Czemu nie chcieli go mieć po swojej stronie? Nie. Popełnili błąd uważam. Ale to jest nie moja sprawa. Dlatego ta matka żyje i tyle. Bo byliby chytrzejsi i by go opanowali. Nie. Moralna osoba widocznie, ma żyć. Niemoralna matka mi mówią. Nie - moralna bo się matki bali i go ratowała. Bo niemoralne środowisko i się bali. I DO DZIŚ sie boja i tyle.

udowadnianie IM jak mu źle życzyli.

Aaa już wiem za co mam sie środowisku nie dać. Mieli zrobić ONI z niego lekarza. Nie potrzebowaliby? Bo dobry uczeń i go skreślili. Lekarz i tyle. I dlatego matka żyje i tyle. Bo to wymyślił bezbłędnie. Tylko miał być komuś potrzebny i tyle :( Jego na małzeństwo nie jak widać ale lekarza by mieli i to se sami są winni. Bo ja ich ZA TO SKREŚLAM. to jest facet, stała praca i tyle. Co ty chcesz robić dalej? On to chyba mówił a ci sie śmiali. No i żle zrobili i tyle :( Bo zostaje po nich tylko drwina i tyle. A niesłusznie bo kto powiedział że wszystko im mówił? Ograł ich i tyle :(

Oni zamiast na niego patrzyli na szkołę i ONI robili z niego filologa. Dlatego nikt sie w szkole nie da. mieli popatrzeć na niego. lekarz? Możesz być i tyle. A ci szkoła, jego nie zapytali wiecie i taki koniec :(