Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przedwojenna85

Ślub kwiecień 2012 - ktoś też wybrał ten miesiąc?

Polecane posty

Oj dziewczynki, patrze wesolo tu mialyscie, jak mnie nie bylo;D Ja z Narzeczonym juz jestesmy po naukach, zostala nam tylko wizyta w poradni rodzinnej, ale to juz przed samym slubem. A moje drogie Panie- co myslicie o 1. tancu Pary Mlodej? Improwizacja czy tez moze ulozona choreografia pod okiem instruktora?;>

Gość żartownisia
oj wiele sięe działo

Gość żartownisia
oj ,oj

Gość żartownisia
byle nie lało

Gość madziamadziamadzia
dzień dobry i dobranoc... ja wróciłam z nocki i idę spać :* Miłego dnia kochane :)

Gość kiwanika
Przedwojenna-wczoraj zabełkotałam się na maxa i padłam pod stołem. Ty patrzę,też zaginęłaś :P Wstawaj! Prawdziwe kobiety polewają od 7-mej :D Madzia-dobranoc :) Bett-myślałam i o jednym i o drugim. Musze powiedzieć,że mój Narzeczony naprawdę nie potrafi tańczyć. I nie mówię tu o tym,że tanczy smiesznie,ale jest poprostu sztywny. Jedyne,co w tym czasie wykonuje,to tzw. kołowrotek rękoma :D :P I naprawdę ciężko go namówić na zatańczenie ze mną :( Dziś jestem jeszcze bardziej chora. Narzeczony też już. Chyba pojedziemy do Jarocina. Mój P. musi tam pozałatwiać sprawy służbowe,więc zabiorę się razem z nim. Jutro wracamy. Kurde,byle przeżyć te 3 dni bez niego. Ech... :(

Gość kiwanika
Wstawać Kiwetnióweczki! Ślub 2013 wyżej od nas! :(

Czesc kobiety;) jak noc minela, spokojnie? zadnych szkod nie narobilo? bo bylo wesolo u mnie.. Madziamadziamadzia- spij dobrze:*:) Kiwanika- bedzie dobrze, 3dni mina jak "z bicza strzelil" zobaczysz. A tak wogole to zdrowka zycze, bo patrze, ze dobrze Cie rozlozylo;*

Gość kiwanika
Bett-a co to za komedie? Deszcz u nas tylko lał :) Mam nadzieję,ze będzie dobrze. Ojjjjjjjjj :( Rozłozyło mnie na maxa. Całe biurko w pracy w lekach i chusteczkach.

Gość przedwojenna85
dzień dobry :classic_cool: Ja mam jakiś dziwny dzień :D rano sobie jade autobusem w najlepsze z koleżankami i nagle wsiadł jakis facet z dużą taką rynkową torbą w krate, powiało cebulą :P i..usiadł na wprost mnie. Nagle my patrzymy a ten grzebie w torbie i zaczął odrywac liście od czerwonej kapusty, składał je i całą drogę chrupał :D odrywał i chrupał :D Nie mogłysmy z dziewczynami patrzec ani na niego ani na siebie,zeby nie wybuchnąc smiechem. eh.. :) Kiwanika, no ja też wczoraj odpadłam :P niby na 2 nóżki ale wiesz...ja piłam ze szklanki :D ;) A te 3 dni to sobie jakos fajnie zaplanuj, ploteczki z koleżanką albo jak ja to mówie-wieczór dla urody, czyli pillingi,maseczki,pachnąca kąpiel, balsamy,świeczki ah...kocham to :) winko ;) Madzia, kolorowych snów, Ty nasz pracusiu nocny ;) Bett, u nas w nocy chyba było spokojnie,nie wiem bo spałam dzisiaj jak kamień :)

Gość kiwanika
Przedwojenna-Ty doborowa koneserko trunkowa :D ha,ha. trzeba było od miłego Pana z autobusu,wziąć jeden liść :P Na zagrychę. Albo dwa! Drugi dla mnie :D Hmmm,dobrze mi radzisz. moze pojadę z Mamą na taki wypad :) A w ogóle,to Ty wpadaj do mnie (koniecznie z liśćmi kapusty :P)

Gość przedwojenna85
wezmę całą główke i będziemy sobie tak siedziały i chrupały listek po listku :P kuuurde jak mnie sie dzisiaj nic nie chce :D

Gość kiwanika
Mi od wczoraj nic się nie chce :/ Bleee. I jeszcze dziś do Jarocina śmigam z Teściem i moim P. Z moją szajbą,musiałam się poprostu z nimi zabrać. Nic to,ze chora jestem. Co to dla mnie 500 km :P

U mnie drzewa polamalo troche, galezie, momentami bylo niebezpiecznie, dlatego pytam czy u Was wszystko w porzadku. A Wy dziewczynki co, w kroliki bedziecie sie bawic?;D ze umawiacie sie na pozarcie kapusty;D

Gość madziamadziamadzia
cześć dziewczyny! ja już od godziny na nogach.. musiałam bratanice ze szkoły odebrać - pokolenie "6 latek w szkole". Bett, co do tańca... Moje kochanie na szczęście fajnie tańczy i potrafi prowadzić (czasami się mu wcinam i ja chcę prowadzić, ale generalnie to on steruje w tańcu). Jeszcze nie byliśmy zaręczeni a ja już wiedziałam, która piosenka będzie na naszym pierwszym tańcu.. Całe szczęście, że narzeczony zaakceptował wybór... no i w sumie jak na razie tylko 2 razy tańczyliśmy tak "przygotowawczo" żeby ustalić jakie obroty i w którym miejscu, oj śmiesznie wtedy było... aha, nasza piosenka to James Morrison "You give me something" :)

Gość madziamadziamadzia
kiwanika, przedwojenna.. wczoraj "piłyście", dziś kapusta... aż strach co będzie jutro...

Witam serdecznie wszystkich:) Ja właśnie dotarłam do pracy. A jeśli chodzi o pierwszy taniec to też się nad tym zastanawiałam i stwierdziliśmy z narzeczonym że po prostu zatańczymy tak jak umiemy, bez wyuczonych kroków - całkowicie naturalnie:) he he tylko nie wiem co z tego wyjdzie:)

Moje zdanie tez takie samo, nie bedziemy uczyc sie specjalnej choreografii, zatanczymy to co "nam w duszy zagra". Ja nie mam tego problemu na szczescie, bo Moj A. jest mistrzem parkietu, wiec powinno byc ok;)

My tam raczej mistrzami nie jesteśmy, ale co tam ważne żeby się dobrze zgrać i jakoś tam pójdzie:) do tego czasu jeszcze razem potańczymy i jakoś pójdzie na pewno zaliczymy jeszcze parę wesel więc zrobimy sobie trening :)

Dokladnie, mamy jeszcze troche czasu, wiec jest kiedy pocwiczyc;] A tymczasem moje drogie Panie- uciekam do pracy;) milego popoludnia;*

Gość kiwanika
Madzia-jutro,w zależności od nastroju ;) Dziewczy,moze troszkę zadroszczę,że Wasi Narzeczeni dobrze sobie dają radę na parkiecie,ale cóż... miłość nie wybiera ;) Świetna piosenka-Madzia :) Miłej pracy Bett :)

dobrze czyli nie podepczemy się he he:) dobrze ale zawsze mogłoby być lepiej oczywiście. Więc co zamierzasz z narzeczonym? jakiś kurs, czy co?

Gość kiwanika
Hmm,myślę o kursie,bo naprawdę nie jest dobrze. Nie mówię już o tym,żeby wywijał,jak Travolta,ale,żeby chociaż miał trochę tego poczucia rytmu... Nie ma. I nigdy nie tańczy. Nawet go przekonać nie mogę :(

No to pewnie nie będzie łatwo przekonać kogoś kto nie lubi tego robić, ale przecież jakoś zatańczyć będzie trzeba ten pierwszy taniec i pewnie jak to do niego dotrze to się zmobilizuję jakoś:)

Gość kiwanika
Właśnie! Karla-przynajmniej powiedział,ze zrobi to dla mnie i pójdzie na kurs :) On sam zdaje sobie sprawę,ze mu taniec nie wychodzi :)

O no to świetnie, skoro ma taką świadomość i chce coś z tym zrobić to już połowa sukcesu:)

Gość kiwanika
Karla-całe moje szczęście :P

heh no tak:) i pomyśleć co by było gdyby twierdził że przecież tańczy świetnie i nie potrzebuje kursu;) to dopiero byłoby:)

Gość kiwanika
Właśnie! Zresztą jego Tata również kompletnie nie umie tańczyć,przez co jego Mama musi sama wywijać na parkiecie (styl tańca ma,jakby grała w kapeli heavymetalowej,ale fajnie to wygląda :D )