Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mardinra26

Byłam własnie w urzedzie pracy zarejestrować się jako bezrobotna i SZOK!!!!

Polecane posty

Gość mardinra26

Zarejestrowalam sie jako bezrobotna. Koncze teraz studia mam 25 lat. I wicie co? Pytalam o staż, to babka mowi ze sa tylko staze dla osob po 50tce i dla osob do 24 roku zycia!!!! Mowi ze wprowadzili takie ograniczenia ze tylko dla osob do 24 roku zycia przeciez to chore!!!

Gość afdgjhgjkhkjl
Musieli niedawno wprowadzić te ograniczenia, bo moja koleżanka w zeszłym roku poszła na staż, a miała 28 lat. Albo coś kręcą w PUP, tak też może być. Jakby nie było przygotuj się na to, że PUP ci pracy raczej nie znajdzie. Musisz liczyć sama na siebie.

Gość mardinra26
nie kreca bo mam znajoma w pup

I tak przeważnie UP nie daje stażu sam tylko sama sobie szukasz a oni tylko skierowanie piszą. Tak samo pracę.

Gość afdgjhgjkhkjl
W moim PUP jak już są pieniądze na staże to najczęściej urząd je przyznaje. Mało kto szuka na własną rękę. Ale z roku na rok ze stażami jest coraz gorzej. Podobno na nic pieniędzy nie mają.

Gość Halikx
Świetnie! Dalej głosujta na PO aby żyło się lepiej! No może nie wszystkim :]

Gość afdgjhgjkhkjl
A skąd wiesz kto na kogo głosuje? Poza tym nie bądźmy naiwni, że tylko za rządów PO jest źle.

Najlepiej głosować na mnie-przeprowadziłbym konieczne reformy-zadbałbym o skazanie byłych i aktualnego teraz rządu na kare śmierci i konfiskatę mienia w całości orazx klechów i innych większych łobuzów:classic_cool:.